Bataie cu Apa in centrul Bucurestiului

Sambata, 16 iulie, mergind eu spre parcul Kiseleff, am “nimerit” locul bataii cu apa, unde erau deja citeva zeci de participanti, iar sticlele erau frumos aliniate si pregatite pentru un eveniment bine venit pe o zi caniculara.

sticle pentru bataie cu apa
sticlele

Participantii au venit cu sticle de acasa sau le-au folosit pe cele puse la dispozitie de organizatori. Alimentarea cu apa s-a facut dintr-o cisterna; 10.000 litri si aprox. 60 minute au avut la dispozitie “combatantii” prezenti in rondul de pe sos. Kiseleff.

bataie cu apa bucuresti vara
bataie cu apa

Unii participanti au trisat nitel, pentru ca au venit cu bidoane de 5L, dar toti au lupta pina la ultima picatura de apa!

bidon de apa 5l
5L

activitati-cadou.ro

bidon de apa 5L
cu 5L

Am si filmat putin “ostilitatile” de pe “campul de lupta” :

Aceasta Bataie cu Apa a fost mult mai mare decit cea care s-a desfasurat anul trecut in fata Cercului Militar din Bucuresti. Ambele editii au fost oragnizate de fundatia Delivering Life.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

La final, participantii au strans sticlele goale si le-au predat pentru reciclare, iar cei de la Aqua Carpatica le-au oferit sticle pline cu apa.
Mai multe imagini de la Bataia cu Apa pot fi vazute la Galeria Foto.

fotostefan

2 thoughts on “Bataie cu Apa in centrul Bucurestiului”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.