Bataie cu apa in parcul Tineretului din Bucuresti

Pe 10 august Pro FM au organizat o Bataia cu Apa in parcul Tineretului din Bucuresti. Conform celor de la Pro FM, au fost peste 8000 de participanti, fapt ce nu ma mira deloc avand in vedere ca Bucurestiul a avut parte de un weekend canicular.

bataie cu apa profm
bataie cu apa – parcul tineretului

Pro FM a pus la dispozitia celor interesati de Bataia cu apa 2000 de pistoale cu apa, dar pina la urma tot sticla de 5 litri sau galeata au fost mai spornice! Initial imi propusesem sa intru printre “combatantii” bataii cu apa, mai ales ca am avut un aparat de fotografiat mai rezistent la apa, dar am observat ca unii luau apa mizerabila din fantanile arteziene (acolo se si balaceau diverse persoane!), plus ca multi “atacau” pe la spate, asa ca am ramas mai pe margine.

pistoale cu apa
pistol cu apa

ro.kvantumsport.com/

bataie cu apa profm bucuresti
bataie cu apa

Marea bataie sau mai bine zis balaceala cu apa din parcul Tineretului, ajunsa la cea de-a treia editie a fost interesanta, avind si niste mini-concerte sustinute de Lidia Buble, Nicole Cherry, Liviu Teodorescu, Shift, Ruby si Yogi, dar parca tot nu a avut farmecul celei desfasurate pe soseaua Kiseleff, care a avut si apa mult mai curata!

bataie cu apa bucuresti profm
parcul tineretului

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alte poze de la Bataia cu apa organizata de Pro FM pot fi vazute la Galeria Foto.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.