Best Foto Fest – Arta vindeca!

Best Foto Fest este primul eveniment de anvergura care a debutat in anul 2008. Atat prima editie, cat si a doua au reunit cei mai importanti artisti fotografi romani.

Scopul principal al expozitiei organizate de catre agentia Split Advertising, alaturi de Carrefour Romania este unul social si anume strangerea de fonduri pentru Asociatia Nevazatorilor din Romania.

fotofest_20091106_1

Editia 2009 a Best Foto Fest reuseste sa reuneasca nume importante, fotografi renumiti precum : Mihai Moiceanu, Narcis Virgiliu, Liviu Vasile, Alin Popescu, Ciprian Strugariu, Bogdan Panait, Alexandru Matusciac, Sebastian Enache, Liviu Untaru (fotograf Gardianul), Mihai Pop (fotograf revista SPY), Dan Bistriteanu (fotograf revista Click), Ovidiu Huiban (fotograf revista Story).

Traseul expozitiei si modalitatea de donare
Expozitia Best Foto Fest va avea loc in 3 dintre cele mai importante locatii in care Carrefour este ancora principala:

Centrului Comercial Feeria : 6 – 12 noiembrie
Centrul Comercial Orhideea: 13 – 22 noiembrie
Galeria Comerciala Carrefour Brasov: 24 – 30 noiembrie

Pe perioadele specificate, in anumite zone ale centrelor comerciale, vor fi amplasate urne pentru donatii. In apropierea urnelor vor exista promoteri care in schimbul a 1 RON donat vor oferi una dintre vederile cu vedetele ce sustin evenimentul.

In acest an, vedetele care sunt aproape de oamenii cu deficiente de vedere sunt: Maia Morgenstern, Gabriela Szabo, Andra Maruta, DJ Wanda, Mihai Morar si Adrian Bucur.

O alta modalitate de a face donatii este prin SMS la numarul 874. Numarul a fost pus la dispozitie de catre operatorii de telefonie mobila Orange, Vodafone si Cosmote in mod gratuit si va fi activ in perioada 6 – 30 Noiembrie. Nu se va percepe TVA!

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.