Camionul Kenworth W900L

Ieri, vineri 30 august 2013, a trebuit sa merg pina la Baneasa Shopping City si in parcarea lor am vazut cel mai interesant camion, respectiv modelul american Kenworth W900L:

camionul Kenworth W900L
Kenworth W900L

Acest Kenworth W900L este folosit pentru caravana ”I play Yamaha”:

caravana i play yamaha
kenworth w900l

O afirmatie indrazneata!

camiona american
kenworth

soundhouse.ro/

detaliu camion kenworth w900l
sigla

Mult crom la acest camion Kenworth, in plus am observat (sper ca vedeti si voi in aceste poze realizate cam in graba, iar unele sunt HDR) ca W900L era foarte curat:

camion baneasa
crom

Initial am crezut ca am mai vazut aceast impresionant radiator in deschiderea filmului Terminator 2, dar m-am inselat, acolo era un Peterbilt 379, ceva de genul acesta.

kenworth w900l
w900l

Detaliile tehnice despre modelul W900L pot fi cititte pe siteul oficial.

sigla kenworth
sigla

Daca nu stiati firma japoneza Yamaha nu este doar un mare producator de motociclete ci este si un mare producator de instrumente muzicale:

instrumente muzicale yamaha
Yamaha – instrumente muzicale

In cadrul caravanei I play Yamaha, vizitatorii vor putea testa, sub indrumarea expertilor Yamaha, peste 40 de categorii de instrumente muzicale precum claviatura digitala TYROS 4, sintetizatorul pentru productie muzicala MOTIF XF, noul pian digital CVP 605, toba digitala DTX 750, noul saxofon YAS 62 C, dar si modele de chitara electrica, bass sau electro-acustice.

Asadar daca vreti sa testati instrumentele muzicale Yamaha si sa vedeti un camion foarte interesant mergeti la caravana ”I play Yamaha” care va putea fi vizitata in parcarea Baneasa Shopping City pina duminica 1 septembrie 2013. Accesul la caravana mobila ”I play Yamaha” este gratuit.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

2 thoughts on “Camionul Kenworth W900L”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.