Canon EOS M50 Mark II – mirrorless pentru creatorii de continut pentru social media

Cererea tot mai mare de echipamente de înaltă calitate care să îndeplinească cerinţele creatorilor de conţinut media pentru platformele de socializare online nu a trecut neobservă celor de la Canon, astfel au anunţat modelu EOS M50 Mark II, succesorul modelului EOS M50

Canon EOS M50 Mark II poza aparat foto mirrorless scoila media
Canon EOS M50 Mark II

Oamenii dedică mai mult timp hobby-urilor şi îşi dezvoltă noi aptitudini, iar crearea, partajarea şi vizualizarea de conţinut pe Instagram, YouTube şi Twitch continuă să crească. Doar în Europa , în perioada Q3 2019 – Q2 2020, TikTok a înregistrat o creştere lunară de 93% pe segmentul de vârstă 16-64 de ani.

Canon EOS M50 Mark II este un aparat foto mirrorless mic dar puternic, care dorește să simplifice mai mult ca oricând întregul proces, de la înregistrare până la încărcarea conţinutului.
Acest model poate să filmeze 4K cu orientare peisaj şi verticală, dar şi să transmită live Full HD direct pe YouTube şi le permite creatorilor de conţinut să treacă la un nou nivel.

aparat camera foto video social media intagram tik tok uoutube
EOS M50 Mark II – aparat foto mirrorless destinat celor interesati sa realizeze continut pentru platformele de social media ca Instagram, Tik Tok, YouTube, etc.

EOS M50 Mark II oferă toate intrările şi ieşirile de care are nevoie un creator de conţinut, având o intrare de 3,5 mm pentru microfon, ieşire clean HDMI şi USB. Formatul compact, ecranul tactil rabatabil şi compatibilitatea cu toate obiectivele Canon din gamele EF le oferă utilizatorillor libertate totală în procesul de creaţie, atât la filmarea pe card cât şi la transmisiile live pentru vlog.

blit aparat foto mirrorless
Canon EOS M50 Mark II

Datorită ieşirii HDMI fără marcajele de pe ecran, utilizatorii pot crea transmisii live cu aspect profesional, iar cu ajutorul EOS Webcam Utility Software, oferit gratuit, pot face transmisii pe Twitch sau apeluri video cu prietenii şi familia.

Canon EOS M50 Mark II ecran butoane vizor mirrorless tik tok instagram youtube
Canon M50 Mark II

Pentru conţinut care să poată fi încărcat cât mai repede după înregistrare, EOS M50 Mark II oferă conectivitate îmbunătăţită către smartphone prin Wi-Fi şi Bluetooth. Aceasta permite controlarea aparatului foto de pe un dispozitiv mobil şi încărcarea directă şi rapidă a imaginilor şi filmărilor pe canalele de socializare.

Citește și: Transforma un aparat foto Canon in webcam cu programul gratuit Canon EOS Webcam Utility

EOS M50 Mark II le oferă utilizatorilor ocazia să folosească obiective din gama Canon EF-M şi obiective EF cu adaptor, inclusiv un obiectiv ultra-grandangular, perfect pentru vlogging sau un obiectiv cu profunzime a câmpului mică pentru a obţine selfie-urile potrivite.

Viteza aparatului foto , senzorul APS-C de 24,1 megapixeli, modurile Intelligent Auto şi detectarea ochilor sunt câteva dintre avantajele de care se bucură creatorii de conţinut atunci când înregistrează, având astfel posibilitatea să surprindă momentele de acţiune care vor ieşi în evidenţă pe reţelele de socializare.

Citește și: Sfaturi pentru a arata mai bine la urmatoarea videoconferinta

Însă nu doar calitatea imaginii îi va ajuta pe aceştia să obţină mai multe vizualizări şi urmăritori, ci şi calitatea sunetului care este la fel de importantă.
Canon EOS M50 Mark II oferă un port de 3,5mm pentru microfon cu ajutorul cărora cei care îşi doresc să creeze conţinut pe YouTube pot realiza vlog-uri cu sunet impecabil.

ishoot.ro

Perfect pentru vloggeri, bloggeri şi influenceri, Canon EOS M50 Mark II este alegerea ideală pentru creatorii de conţinut care au nevoie de imagini de calitate excepţională, de funcţii inteligente şi de posibilitatea de a transmite în direct pentru publicul din on-line.

Preț
Noul EOS M50 Mark II va fi disponibil începând cu sfârşitul lunii martie 2021, la un preț de 3.699 lei pentru kit-ul cu obiectiv EF-M 15-45mm F/3.5-6.3 IS STM sau aproximativ 660 Euro doar aparatul (body).

Pentru preț actualizat verificați la F64 sau la Photosetup sau la eMag

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

Modelul EOS M50 kit cu obiectiv EF-M 15-45 F/3.5-6.3 IS STM costă 2.999 lei

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “Canon EOS M50 Mark II – mirrorless pentru creatorii de continut pentru social media”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.