Canon Photo Culling aplicatia pentru selectia fotografiilor reusite din telefon

Canon Photo Culling este cea mai nouă aplicație de alegere și selecție a fotografiilor din smartphone-uri. Noul app este disponibil momentan doar în beta pentru posesorii de iPhone.

Canon Photo Culling aplicatie selectie poze bune telefon mobil
Canon Photo Culling – aplicatie selectie fotografii galeria telefonului mobil

Există și alte aplicații care promit să-ți facă un pic de curățenie în galeria foto a telefonului, dar cea mai recentă vine de la Canon și s-ar putea să ai un pic mai multă încredere în ea.
Ca idee, cuvântul Culling din titlul programului se traduce prin sacrificare.

aplicatie selectie poze galeria foto iphone
photo culling

Ideea japonezilor de la Canon a plecat de la faptul că avem mii de fotografii pe telefon la care nu ne vom mai uita niciodată, astfel au dezvoltat acest app care automatizează un pic mecanismul de curățenie. Ideea este să rămâi doar cu pozele care merită păstrate, fără să treci manual prin fiecare, fără să le mai vezi o dată pe toate.

Aplicația Canon Photo Culling utilizează un motor de inteligență artificială denumit PHIL ( Photography Intelligence Learning ). Aplicația ajută utilizatorii să aleagă cele mai bune imagini din toată galeria pe baza criteriilor: claritate, emoție, ochi închiși.

f64.ro

Pornind de la acești parametrii, fotografiile tale sunt notate, primesc un calificativ. Pornind de la acea notă, poți opta ca aplicația să-ți șteargă automat imaginile cu o notă mai mică. Dincolo de acest detaliu, după ce îți stabilește cele mai frumoase imagini, îți recomandă să le ștergi pe celelalte.

Canon Photo Culling aplicatie inteligenta artificiala selectie poze bune telefon
app – selectie fotografii reusite galeria telefonului mobil

În plus, pentru imaginile care par să imortalizeze momente similare, Photo Culling poate automatiza realizarea de albume.

Citește și: Recomandari de accesorii pentru vlogging cu telefonul mobil

Photo Culling poate face asta momentan doar cu fișierele JPEG realizate de telefoanele APPLE în acest moment. Canon susține că această aplicație va simplifică alegerea fotografiilor pentru postarea în social media.

Aplicația, disponibilă în App Store, vine cu trei zile de acces gratuit la toate funcțiile, urmate de un cost de 3 dolari pe lună sau 15 dolari pe an. Dar poate cei de la Canon se gândesc să ofere aplicația gratuit pentru echipamentele Canon achiziționate.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.