Concursul de parasutism cupa Red Bull Ordinul Smaranda

Cum spuneam duminica, 9 iunie 2013, in parcul Izvor din Bucuresti a avut loc concursul de parasutism cupa Red Bull ordinul Smaranda.

steag romanesc parasutism
Cupa de parasutism Smaranda Braescu

Red Bull Ordinul Smaranda este o competitie de parasutism – aterizare la punct fix, dedicata primei femei parasutist din Romania, multipla recordmena nationala si mondiala, Smaranda Braescu. Pentru a sarbatori una dintre cele mai proeminente figuri ale aeronauticii mondiale, cele mai bune parasutiste se vor confrunta in cadrul celei de a patra editii a competitiei de aterizare la punct fix, insa acesta este si singurul eveniment aviatic care va avea loc chiar in centrul orasului.

Cele 9 concurente trebuiau sa aterizare la punct fix mai exact pe un cerc cu diametrul de 2 cm, sarind de la o inaltime de aproximativ 2000 metri.Uneori concurentele nu au reusit sa ajunga nici macar pe salteau special amenajata si dotata cu senzori de masurarea a preciziei aterizarii!

parasutism aterizare ratata
aterizare ratata

perfect-tour.ro

parasutism Red Bull Ordinul Smaranda
ratare

Cred ca le-a fost greu fetelor, pentru ca au fost 3 probe si dupa fiecare proba se urcau in microbuzul ce le transportau la Clinceni.Oare organizatorii nu au obtinut aprobarea ca avionul AN sa decoleze de la aeroportul Baneasa sau macar de la aeroportul Otopeni?Cred ca acestea doua ca sunt mai aproape de Bucuresti in comparatie cu aerodromul Clinceni.

Concursul de parasutism cu aterizare la punct fix a fost castigat de Steliana Popa:

steliana popa parasutism
steliana popa
.

Steliana Popa a primit 1000 de euro din partea sponsorului acestei concurs de parasutism desfasurat in centrul Bucurestiului.Locurile doi si trei au fost ocupate de Andreea Padurean si Gabriela Balascau.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alte imagini de la concursul de parasutism cupa Red Bull Ordinul Smaranda pot fi vazute la Galeria Foto.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.