Daniel Mihailescu la a IV editie a Weekend-ului Nikonistilor

Anterior v-am informat despre interviul acordat de fotoreporterul Reuters Radu Sigheti emisiunii “Omul priceput” de la postul Trinitas TV, iar acum va aduc la cunostinta ca si fotoreporterul agentiei France Presse in Romania Daniel Mihailescu va fi prezent la ce-a de a IV editie a Weekend-ului Nikonistilor

Daniel Mihailescu AFP
Daniel Mihailescu

Daniel Mihailescu a fost prezent si la seminarul “Se cauta fotografia lunii” – fotoreportaj sustinut la o intalnire a nikonistilor in 2010.Revenind la prezent, Daniel Mihailescu nu o sa fie singurul lector de la Weekend-ul Nikonistilor, alaturi de el vor fi si: Mihai Stetcu, Tudor Lucaciu, Neil Coltofeanu, Bogdan Panait si Alin Popescu. ce vor vorbi despre fotografie sportiva, fotografie de presa, editare foto, filmare cu DSLR, editare video si time-lapse.

Invitatul de onoare al evenimentului este Predrag Vuckovic, fotograf oficial Red Bull si unul dintre cei mai apreciati fotografi de sport extrem din lume.
Predrag Vuckovic este renumit pentru fotografiile de actiune pe care le realizeaza. Fiind fotograf oficial Red Bull, a imortalizat scene unice de sport extrem din toata lumea, precum proiectul Stratos, recordul mondial pentru cea mai inalta saritura cu parasuta din lume, dar si competitii sportive spectaculoase precum Red Bull X-Fighters (motociclism), Red Bull Crashed Ice (patinaj viteza extrem), Red Bull Cliff Diving (sarituri in apa de la mare inaltime), etc. Predrag este un scufundator experimentat, realizand numeroase fotografii subacvatice, dar si fotografii partial subacvatice, de mare complexitate, la competitiile de surfing sau canoe. Expertiza sa include utilizarea extensiva a iluminarii, fotografiile sale de actiune fiind atent puse in scena cu ajutorul bliturilor.

Inscrierile pentru Weekend-ul Nikonistilor incep pe data de 11 martie 2013. Locurile sunt limitate.

One thought on “Daniel Mihailescu la a IV editie a Weekend-ului Nikonistilor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.