DJI OM 4 – noul stabilizator de imagine pentru telefon cu prindere magnetica

DJI a lansat stabilizatorul pentru telefon OM 4. Noul DJI OM 4 este un gimbal pliabil pentru telefoane și este dotat cu un suport cu prindere magnetică.

DJI OM 4 stabilizator de imagine gimbal pentru telefon
DJI OM 4 – stabilizator de imagine gimbal pentru telefon

Se pare că odată cu lansarea stabilizatorului pentru smartphone OM 4, compania chineză DJI renunță la numele oficial Osmo Mobile pentru o prescurtare. Dar noutatea adusă de stabilizatorul DJI OM 4 este prinderea magnetică, care, așa cum bănuiți, ar trebui să facă prinderea telefonului mobil mult mai ușoară.

prindere magnetica DJI OM 4 stabilizator de imagine gimbal pentru telefon
prindere magnetica

Practic, poți atașa telefonul pe DJI OM4 instant, fără să fie necesară calibrarea stabilizatorului sau balansarea lui la fiecare utilizare.
Alături de DJI OM 4, obțineți un suport magnetic care vă fixează telefonul pe gimbal și pe alte suprafețe metalice. De asemenea, este inclusă clema magnetică pentru siguranță în timpul utilizării smartphone-ului.

poza sistem prindere magnetica gimbal telefon DJI OM 4
prindere magnetica gimbal smartphone – OM 4

Așa la prima vedere, în termeni de design și funcționalitate, noul stabilizator de imagine gimbal pentru telefon OM4 pare să fie aproape identic cu de DJI Osmo Mobile 3 .

poza stabilizator telefon compact pliabil
OM 4 – stabilizator pliabil pentru telefon

OM 4 adoptă același design pliabil precum modelul de anul trecut, singura diferență majoră fiind clema de prindere, care a fost înlocuită cu o suprafață magnetică.

În pachetul OM4 se regăsesc atât un fel de monedă metalică cu inel, cât și o clemă detașabilă, de asemenea magnetică, care poate sta permanent pe telefon, fiind gata să fie atașată de stabilizator în orice moment.

Pe partea de software, capabilitățile sunt similare cu cele de la generația precedentă, cu mențiunea că apar câteva mici upgrade-uri în aplicația DJI Mimo. De exemplu, apare posibilitatea de a folosi urmărire a subiectului ActiveTrack 3.0, mai precis, apare opțiunea DynamicZoom, care face efectul dolly zoom la mișcare, cât și spin shot, un efect de rotire al camerei.

Citește și: 4 accesorii pentru vlogging cu un smartphone – recomandari

Autonomia noului gimbal pentru smartphone OM 4 ar trebui să fie de 15 ore la o singură încărcare, iar încărcarea se face prin USB Type-C.

poza DJI OM 4 stabilizator telefon
OM 4 – stabilizator imagine smartphone

DJI OM 4 – Specificații:

• Greutate: Gimbal – 390 grame; clema magnetică – 33g; ring holder magnetic – 11,4g
• Sarcină maximă – 210 g
• Dimensiuni – 276 x 119.6 x 103.6mm (nepliat); 163×99.5×46.5 mm (pliat)
• Număr de axe – 3

Se pare că noul OM 4 este alegerea potrivită pentru persoanele care doresc să se bucure de stabilitate în timp ce filmează videoclipuri cu telefonul mobil, fără a investi într-o configurare mai scumpă.

cel.ro

Stabilizatorul pentru telefon OM 4, destul de accesibil cred eu și posibil idee de cadou (!), permite oricui să filmeze fără a investi în sisteme mai avansate, mai complicate. În plus noul gimbal oferă mai multă stabilitate decât selfie-stick-urile și este ușor de transportat în călătorii.

Stabilizatorul de imagine pentru smartphone DJI OM 4 este disponibil la un preț de 750 lei.

În România produsele DJI pot fi găsite la eMag.ro sau la F64.ro sau la Photosetup.ro

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.