DreamHack revine la Bucuresti

Cea mai mare competiţie de jocuri pc organizată vreodată în România, DreamHack, se reîntoarce, în această toamnă, în Bucureşti.

dreamhack bucharest 2012
DreamHack Starcraft

DreamHack Bucureşti 2013 va avea loc pe 14 şi 15 septembrie 2013, la Sala Polivalentă, cu sprijinul Romtelecom şi va pune la dispoziţia jucătorilor premii de peste 30.000 de euro.

Dacă în ediţia anterioară jucătorii s-au “luptat” în turnee de StarCraft 2, Counter-Strike 1.6 şi League of Legends, la DreamHack Bucureşti 2013 aceştia se vor întrece în competiţii de StarCraft 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive şi Dota 2.

DreamHack Bucureşti 2012 a fost a patra şi ultima etapă din calendarul de anul trecut al DreamHack Eizo Open, un turneu de referinţă pentru sportul electronic mondial. La evenimentul din România au participat circa 200 de jucători de top, veniţi din peste 20 de ţări. Aceştia şi-au disputat premii în bani, dar şi participarea directă sau câştigarea de puncte pentru accederea la marea finală a turneului din Suedia.

Ediţia de anul trecut a desfăşurată la Turbohalle DreamHack Bucureşti a reuşit să atragă 4.000 de spectatori în cele două zile de eveniment.

fotostefan

One thought on “DreamHack revine la Bucuresti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.