Driver-ul Studio include support pentru DaVinci Resolve 17 Beta

NVIDIA Studio Driver din luna noiembrie este disponbibil – Support pentru 8 aplicații creative, printre care și DaVinci Resolve 17 Beta

placa video nvidia geforce rtx 30
NVIDIa GeForce RTX 30

Noiembrie aduce update-uri pentru o serie de aplicații creative printre care DaVinci Resolve 17 Beta de la Blackmagic Design, Keyshot 10, Notch, Topaz Video Enhance AI, BorisFX Continuum 2021, Red Giant Trapcode Suite 16 și Magic Bullet Suite 14.

Cel mai recent NVIDIA Studio driver asigură cea mai bună performanță pentru creatorii de conținut în aplicațiile menționate.

DaVinci Resolve 17 Beta disponibil acum

DaVinci Resolve 17, cea mai nouă variantă a soluției de editare, corecție a culorilor, efecte vizuale, grafică în mișcare și postproducție audio este disponibil în variantă beta, gratuit pentru descărcare.

Incluse în peste 300 de noi funcționalități se află capabilitățile DaVinci Neural Engine AI, precum:

•Magic Mask – permite folosirea rapidă a unui brush pentru a crea automat o mască mată ce permite izolarea și urmărirea obiectelor și personajelor.
•Smart Reframe – detectează și urmărește automat obiecte de interes cu transformări automate pentru a le menține în cadru
•Scene Cut Detection – analizează conținutul din timeline și aplică un blade edit pentru a izola fiecare scenă

reframe nvidia driver placa video performanta
Reframe

Combinat cu noile unelte de colorizare HDR, instrumente reconcepute pentru ajustarea culorilor primare, îmbunătățiri la modulul de editare audio fairlight, bin sorting și preview pentru metricele de tip metadata, Resolve 17 este un update major.

Aceste unelte de editare puternice, bazate pe RTX Tensor Cores salvează editorilor timp prețios eliminând munca repetitivă.

Pentru o perioadă limitată de timp, poți beneficia de un DaVinci Resolve Speed Editor care dispune de o rotiță de search metalică cu taste specifice pentru a îmbunătăți dramatic viteza de editare, gratuit la achiziția unei licențe.

Boost de performanță pentru Keyshot 10

Keyshot 10 randare nvidia geforce driver
Keyshot 10

KeyShot maximizează performanța randării printr-un singur click cu ajutorul plăcii video, texturile fiind optimizate, alături de iluminare și capabilitățile de output care se folosesc de puterea de procesare a noilor plăci grafice NVIDIA RTX.

Keyshot 9 era deja extraordinar de rapid datorită ray tracing-ului accelerat de nucleele RT și integrarea Optix 7. Keyshot 10 adaugă pe această bază cu viteze de randare cu până la 23% mai rapide decât versiunea precedentă.

Dacă nu ai trecut deja pe randare bazată pe GPU, randarea pe un NVIDIA RTX A6000 este de 8 ori mai rapidă decât pe un procesor de top cu 64 de nuclee.

Împreună cu viteze ireale de randare, accelerarea RTX oferă o vizualizare interactivă a randărilor cu ajutorul ray tracing, oferind utilizatorilor o metodă rapidă de vizualizare.

Upscaling video de la Topaz Video Enhance AI

Topaz Video Enhance AI aduce noi funcționalități și îmbunătățiri, începând cu accelerarea și randarea secvențelor video cu ajutorul nucleelor Tensor.

Antrenat pe mii de video-uri și multiple cadre video, Topaz Video Enhance AI lărgește și îmbunătățește înregistrearea până la rezoluție 8K oferind detalii cât mai reale și consistență în mișcare. Acesta este cel mai puternic software pentru video upscaling pe care Topaz l-a lansat vreodată.

Cel mai recent software include optimizări de performanță care reduc timpul de încărcare și utilizarea de resurse.

Notch oferă urmărirea mișcărilor faciale

Disponibil precedent în Beta, Notch a adăugat kit-ul de dezoltare software AR NVIDIA Broadcast la lansarea completă.

Utilizatorii au access la mai multe funcționalități AI accelerate de nuclee Tensor Core, de la Face Mesh, Face Landmark Tracking până la Face Tracking – toate cu un timp redus de procesare în timp ce îmbunătățesc calitatea și stabilitatea prin comparație cu soluțiile bazate pe CPU.

Latența scăzută și responsivitatea crescută a funcționalităților AI bazate pe nuclee Tensor fac posibiliă utilizarea în instalări interactive, difuzări live și fluxuri de lucru virtuale din producție.

f64.ro

BorisFX Continuum 2021

Numit și „briceagul multifunctional” al plugin-urilor, BorisFX Continuum oferă aproape 350 de efecte creative în 20 de categorii.

81 de noi filtre au fost adăugate, toate 100% accelerate de GPU prin intermediul OpenGL.

Plugin-ul BCC Particle Illusion convertește de la un sistem de particule 2D la un sistem complet 3D prin intermediul OpenGL.

Mai mult, plugin-ul BCC Title Studio include composing procedural pentru zgomotul de imagine și texturi pentru o randare îmbunătățită și cât mai realistă folosind OpenGL, din nou, pentru productivitate îmbunătățită.

Boris FX Mocha Pro 2021 îmbunătățește VFX cu noul PowerMesh Tracking

Echipa celor de la Boris FX tocmai au lansat o nouă versiune de la Mocha Pro, tool-ul de urmărire a unui plan, folosită foarte des în efecte vizuale și post-producție.

Mocha Pro 2021 beneficiază acum de funcția PowerMesh, un motor unic pentru tracking sub-planar pentru suprafețe oranice și distorsionate, rotoscoping și VFX.

Citește și: AOC 16T2 – monitor portabil cu ecran IPS tactil si diagonala 15.6 inch

Red Giant Trapcode Suite 16 Refractor

Trapcode Suite 16 aduce puterea sistemului de particule 3D direct în Adobe After Effects folosind emițători de particule pentru a crea foc, apă, fum, zăpadă și alte efecte vizuale organice.

Trapcode Particular primește un update complet adăugând mai multe moduri de a simula efecte complete ale particulelor precum combinarea aerului și fizica săriturilor sau astfel încât efectele vântului să reacționeze conform masei, dimensiunii și rezistenței particulelor aerului pentru simulări mai realiste.

Noi unelte în Red Giant Magic Bullet Suite 14

magic bullet nvidia geforce placa video driver
Magic Bullet Suite Refine

Magic Bullet Suite 14 este un set complet de plugin-uri care optimizează înregistrările video direct pe timeline-ul de editare, oferind un echilibru cadrelor prin ajustarea puternică a culorilor, chiar mai departe de corecția culorilor cu simulări precise ale filtrelor lentilelor și ale materialelor cinematografice.

În Magic Bullet Looks, Color Remap este cel mai puternic tool de ajustare a culorilor creat de Red Giant până acum, permițând editorilor să mapeze cu ușurință o culoare pe o altă culoare în timp ce rezultatele se pot vedea într-un cub 3D colorat.

Între timp, în Magic Bullet Colorista V, motorul de randare a fost actualizat cu noi comenzi precum controlul clarității și controlul zonelor umbrite și celor luminate pentru a ușura procesul transformării unui video la HDR.

Noi update-uri Studio de produs

Lista de produse Studio continuă să crească, iar cu opțiuni pentru fiecare artist în devenire, de ce să nu oferim darul creativității?

Popularul HP ZBook Create oferă acum plăci grafice GeForce RTX 2080 și 2080 SUPER pentru creatorii de conținut care au nevoie de multă putere, în timp ce ZBook Studio beneficiază de Quadro RTX 4000 și 5000 pentru profesioniști care caută hardware la cel mai înalt nivel.

Seria de plăci video GeFoce 30 este acum disponibilă în sisteme Studio de la producători cunoscuți de sisteme precum seria Creator Studio de la CyberPowerPC, L-CLass de la Origin PC, edițiile VYBE & TURBO Studio de la Maingear, Genesis Studio Edition de la Puget Systems și stații de lucru de la Digital Storm.

Abonează-te la blog. Aș vrea să îți pot trimite notificări de câte ori public un articol. Îți mulțumesc pentru abonare!

Sistemele NVIDIA Studio vin la pachet cu o subscripție de 3 luni pentru Adobe Creative Cloud.

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

Rămâi la curent cu NVIDIA Studio

Descarcă driverul Studio din noiembrie (lansarea 457.30) astăzi prin GeForce Experience sau din pagina de download a driver-ului. Driverele Studio sunt concepute special pentru creatori și testate îndelung prin utilizarea în cele mai folosite aplicații creative și în fluxuri de lucru solicitante.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.