Epson dezvaluie pictura murala ,,Exceed Your Vision” la Labelexpo 2019

Epson dezvăluie ,,Exceed Your Vision”, un mural realizat în întregime din etichete tipărite cu noile imprimante cu jet de cerneală destinate imprimării unor volume variabile de etichete și realizării de etichete în regim industrial.

pictura murala labelexpo Exceed Your Vision
Exceed Your Vision

Muralul este alcătuit din sute de etichete printate de noua presă industrială SurePress de la Epson și cea mai nouă gamă de imprimante ColorWorks pentru etichete. Instalația este proiectată pentru a demonstra flexibilitatea tipăririi etichetelor ,,la cerere”, unde designul etichetelor poate fi creat instantaneu potrivit cerințelor specifice.

Epson ColorWorks 6000ae imprimanta etichete personalizate
imprimanta etichete personalizate

Artista Sarah Hodgkins de la Charlotte’s Designs, care a conceput acest uimitor mural de mozaic, declară: ,,Acest mural este o fuziune între artă și tehnologie și constituie un punct focal convingător pentru standul Epson. M-am gândit că o imagine cu un ochi este potrivită pentru sloganul Epson ,,Exceed Your Vision”. Adoptând un format de mozaic, am putut prezenta diferite finisaje, culori și texturi pe care le pot realiza imprimantele Epson. Am folosit un finisaj mat pentru pielea din jurul ochiului și un finisaj reflectorizant pentru ochiul în sine. Un alt mare avantaj al utilizării imprimantelor Epson a fost faptul că am putut folosi un gradient de culoare subtil, astfel încât de la distanță lucrarea să pară un tablou.”

Citiți și: Value Glossy Photo Paper: noua hartie fotografica lucioasa produsa de Epson

Jacob Kallergis, Product Manager pentru gama de imprimante Epson ColorWorks adaugă:

,,Am vrut să creăm ceva special pentru Labelexpo, cu care să celebrăm eticheta în toate formele, mărimile, texturile și culorile sale. Companiile care imprimă etichete clare, atractive și frumoase îşi vor ajuta brandul să depăşească concurența. Etichetele sunt indispensabile în multe industrii, dar importanța lor este adesea trecută cu vederea. Pentru produsele farmaceutice, etichetele sunt vitale atât din punct de vedere comercial, cât și din punct de vedere al sănătății și securității. Pentru industria alimentară și a băuturilor, etichetele trebuie să surprindă imaginația cumpărătorilor, precum și să descrie ingredientele vitale conținute. În logistică, etichetele poartă informații esențiale despre locație, pentru a asigura identificarea ușoară și livrarea eficientă a produsului.”

Vizitați Epson la Labelexpo (pavilionul 9, standul A50) pentru a vedea pictura murală, ghiciți numărul de etichete folosite și primiți propria ciocolată etichetată personalizat, cu imprimanta cu jet de cerneală Epson ColorWorks.

powerlaptop.ro

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.