Epson L7160 si L7180 – imprimante foto care pot tipari pina la 1500 fotografii cu cerneala initiala

Cele mai noi imprimante foto EcoTank de la Epson – modelele L7160 și L7180 – le oferă fotografilor profesioniști, precum și companiilor mici şi mijlocii un mijloc economic de a imprima volume mari de fotografii și de documente color, fără compromisuri la nivelul calității.

imprimante foto epson ecotank l7180 a3 multifunctional
Epson EcoTank L7180 – imprimanta foto

Comparativ cu alte echipamente de pe piață, gama EcoTank reduce cu până la 90% costurile de imprimare, oferindu-le utilizatorilor cerneală suficientă în cutia fiecărui model pentru a tipări timp de până la trei ani. Modelele EcoTank, compacte, dar foarte eficiente, sunt opțiunea ideală pentru fotografii profesioniști care doresc să le ofere clienților fotografii imprimate pe hârtie, alături de colecțiile digitale standard.

„Cele mai noi imprimante EcoTank de la Epson, asemenea celorlalte din gama de generație nouă, sunt special concepute să poată fi operate cu ușurință și să ofere un nivel ridicat al calității, atât pentru activitățile creative, cât și pentru sarcinile de birou. De la capetele de printare Micro Piezo patentate de Epson pentru performanțe superioare, până la rezervoarele cu cerneală de capacitate foarte mare și la noul sistem de alimentare continuă cu cerneală cu 5 culori, modelele L7160 și L7180 sunt construite astfel încât să reducă simțitor costurile de exploatare, oferind în același timp calitate la standarde Epson”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager la Epson România și Bulgaria.

imprimante foto epson ecotank l7160 multifunctional a4
Epson EcoTank L7160 – multifunctional – imprimanta foto

Printre caracteristicile care îi vor atrage imediat pe fotografii profesioniști se numără opțiunea de redimensionare și de imprimare fără margini a fotografiilor și funcționalitatea Wi-Fi și Wi-Fi Direct, prin care utilizatorii pot imprima imagini sau documente direct din dispozitivele mobile smart, prin intermediul aplicației Epson iPrint.

Vă recomand să vedeți: Epson L7160 – Review multifunctional A4 cu imprimanta foto CISS cu 5 culori

Deși imprimante foto Epson, echipamentele pot fi utilizate și ca soluție de birou, adresându-se profesioniștilor creativi, de la cei din agențiile de publicitate și instituțiile de învățământ, până la fotografii de eveniment. Ele sunt capabile să imprime, să copieze și să scaneze documente cu ușurință, iar noul sistem de alimentare continuă cu cerneală în 5 culori, care include o cerneală neagră fotografică și o cerneală neagră de tip pigment este excelent pentru a imprima orice, de la fotografii, desene și grafice până la documente.

Epson L7160 review test initializare imprimanat foto 5 culori
Epson L7160 review – pregatire imprimanat foto

Toate acestea, alături de funcția de imprimare faţă-verso și de sistemul de realimentare cu cerneală simplu și sigur, fac din aceste imprimante o soluție flexibilă și economică nu doar pentru print-uri profesioniste, ci și pentru utilizarea cotidiană.

Modelele EcoTank L7160 și L7180, imprimante foto, oferă calitate înaltă a imprimării, operare wireless și suficientă cerneală livrată împreună cu imprimanta pentru a imprima 1.500 de fotografii.

Vă recomand să vedeți și acest articol în limba engleză: Cea mai bună imprimantă foto în 2019 și de ce veți dori acest model (The Best Photo Printer in 2019 And Why You Will Want This One)

Lansarea celor două imprimante foto Epson este susținută de noua campanie foto și video Epson #IWishIdPrintedIt/#DacaAsFiPrintat, care subliniază importanța imprimării într-o eră digitală în care foarte multe fotografii se pierd în neantul platformelor social media și al dispozitivelor de stocare a datelor.

„Citându-l pe Charlie Waite, renumitul fotograf britanic și ambasador al produselor foto Epson: << print-ul este moștenirea de drept a fotografiei și consider că dacă în calitatea ta de fotograf îți faci singur fotografiile, atunci trebuie să ai o imprimantă şi să le imprimi tu însuți >>”, adaugă Simona Decuseară.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Recipientele de cerneală pentru imprimantele EcoTank au prețuri foarte accesibile. În plus, toate modelele beneficiază de garanție extinsă de 3 ani prin înscrierea pe pagina www.epson.ro/garantieimprimante (se aplică termeni și condiții), ca o dovadă a fiabilităţii acestora.

photosetup.ro

Noile imprimante foto Epson EcoTank sunt disponibile în rețeaua partenerilor și au prețuri începând de la 1999 lei pentru modelul L7160 (pentru promoții verificați aici sau aici) și 2999 lei pentru modelul multifuncțional A3 L7180 (pentru promoții verificați aici sau aici)

Detalii despre campania Epson #WishIdPrintedIt/#DacaAsFiPrintat sunt disponibile la https://goo.gl/Pguhps

fotostefan

3 thoughts on “Epson L7160 si L7180 – imprimante foto care pot tipari pina la 1500 fotografii cu cerneala initiala”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.