Expomil 2013

La Centrul Expoziţional ROMEXPO a început cea de-a opta ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Tehnică Militară – EXPOMIL 2013.

expomil
Saur 2

Aceasta se desfăşoară până duminică, 29 septembrie 2013.

Instituţiile şi organizaţiile implicate în organizarea şi desfăşurarea EXPOMIL 2013 sunt: Ministerul Economiei, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Afacerilor Externe, Serviciul Român de Informaţii, Administratia Nationala a Penitenciarelor, precum si Asociatia Patronala Română a Producatorilor de Tehnica Militara/PATROMIL şi Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Română/OPIAR. Alături de acestea la Expomil sunt prezente şi 70 de firme din România şi din străinătate, care expun cele mai noi tehnologii din domeniul militar.

photosetup.ro

La standul SRI am văzut lucruri interesante printre care acest aparat de vedere pe timp de noapte:

aparat de vedere noaptea
aparat de vedere pe timp de noapte

Nu lipsesc exerciţiile demonstrative:

expomil demonstratie
demonstratie

şi nici hostess-urile drăguţe:

tirg militar hostess
hostess expomil

În curtea Romexpo era prezent şi tancul TR-85, dar nu l-am mai fotografiat acum, dar puteţi vedea poze cu el în acţiune aici, iar în pavilionul central, la standul Cugir era şi prima armă de asalt exclusiv românească. Această arma are calibrul 5,56 mm (standard NATO) şi este aproape de omologare.

Alte imagini de la Expomil 2013 puteţi vedea la Galeria Foto.
Tot până duminică la Romexpo mai se desfăşoară Târgul de nunţi Ghidul miresei, WELLNESS SHOW şi COSMETICS BEAUTY HAIR 2013, aşa că aveţi ce vedea!

fotostefan

One thought on “Expomil 2013”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.