Flickr – noi reguli pentru conturile gratuite

Flickr, cunoscutul site de găzduire foto/video, cândva deținut de Yahoo, dar cumpărat de SmugMug a făcut public noile condiții pentru a deține un cont gratuit. Utilizatori sunt încurajați să facă upgrade la Flickr Pro.

Flickr Pro cont poze video partaje
Flickr Pro

Probabil pentru a crește profitabilitatea business-ului achiziţionat, noul proprietar, SmugMug, a decis să „încurajeze” deţinătorii de conturi gratuite să aleagă calea upgrade-ului la versiunea Flickr Pro, serviciu disponibil contra unui abonament de 48 Euro pe an (sau 6 Euro pe lună).

Flickr poza site partajare imagini foto video
Flickr

Cei care refuză noua ofertă mai au timp doar până pe 5 februarie să-şi descarce albumele cu poze pe hard disk, în caz contrar acestea urmând să fie şterse în ordine cronologică, conturile Flickr gratuite urmând să rămână cu nu mai mult de 1000 de poze dintre cele mai recente.

Flickr Pro preturi partajaer online poze fotografii video
Flickr Propreturi

Pentru a descărca colecţia de imagini păstrată în conturile Flickr este de ajuns să vizitați meniul Settings şi să căutați opţiunea “Request my Flickr data.” În funcţie de numărul şi dimensiunea fişierelor adunate, pregătirea acestora în arhive ZIP şi descărcarea prin conexiunea la internet poate dura ceva timp.

evomag.ro

Cei care nu au prea multe poze încărcate pe Flickr au aflat de noua restricţie impusă conturilor gratuite încă din data de 8 ianuarie, atingerea limitei de 1000 poze fiind semnalată cu un mesaj de promovare a abonamentului Flickr Pro.

Vă recomand să vedeți: Garmin VivoSmart HR bratara fitness cu functii smartwatch

În versiunea Pro, utilizatorii se aleg cu 1TB spaţiu de stocare, ridicarea limitei privind numărul de poze, imaginile vor putea fi vizualizate la rezoluție 5K, pentru video durata cresște de la 3 minute la 10 minute și alte beneficii.

De asemenea până la 15 ianuarie 2019 este disponibil un discount de 15% pentru primul an al contului Pro.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.