Fotografiile premiate in cadrul Earth.Org Photography Competition 2021

Tharmapalan Tilaxan, din Sri Lanka, este câștigătorul categoriei Global Best Environmental Photo din cadrul concursului organizat de Earth.Org. Fotografia lui prezintă elefanții care mănâncă plastic dintr-un depozit de gunoi deschis de-a lungul coastei Sri Lanka de Est, după ce au parcurs distanțe mari în căutarea hranei pentru a supraviețui.

poza elefanti mananca plastic groapa gunoi
© Tharmapalan Tilaxan – Global Best Environmental Photo

Tharmapalan Tilaxan a primit ca premiu suma de $1000 USD.

criando.ro

Categoria Wildlife in Peril și premiul în valoare de $250 USD a revenit lui Alain Schroeder din Belgia. Fotografia o prezintă pe Brenda, o femelă orangutan sumatran estimată în vârstă de 3 luni, în chirurgie, după ce a fost grav amenințată de epuizarea și fragmentarea pădurii tropicale din Indonezia.

poza operatie maimuta oranguntan medici vetereniari
© Alain Schroeder – Wildlife in Peril

La categoria Human Impacts on Environment a fost premiat Chin Leong din Singapore. Premiu în valoare de USD$250, a fost acordat pentru imaginea care ne prezintă un băiat care face față secetei pe terenurile sale agricole, o descriere a durabilității climatice fiind esențială pentru conservarea generațiilor viitoare.

poza seceta agricultura vietnam singapore
© Chin Leong – Human Impacts on Environment

La editiția din 2021 a concurului foto Earth.Org Global Wildlife & Natural World au participat 400 de fotografi din întreaga lume.

Citește și: ADATA HD710 Pro 4TB – review hdd extern USB 3.1

O a doua ediție a competiției va avea loc în 2022, mai multe detalii în viitorul apropiat, așa că asigurați-vă că reveniți pe aceast blog.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

2 thoughts on “Fotografiile premiate in cadrul Earth.Org Photography Competition 2021”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.