Ghidaj gratuit la Muzeul K. H. Zambaccian

Muzeul Național de Artă al României invită publicul sâmbătă, 29 martie, orele 11.30, la o vizită cu ghidaj gratuit la Muzeul K.H. Zambaccian pentru a (re)descoperi istoria uneia dintre cele mai interesante și valoroase colecții de artă din țară, care a aparținut cunoscutului om de afaceri de origine armeană Krikor H. Zambaccian

intrare muzeu zambaccian
intrare

Iubitorii de artă sunt așteptați să petreacă o oră agreabilă în casa conului Zambacu — cum îl numeau prietenii, beneficiind de prezentarea colecției realizată de un specialist al Muzeului Național de Artă al României, fără a plăti taxa de ghidaj obișnuită.

Participarea se face pe bază de programare, în limita locurilor disponibile, la telefon 021.314.81.19 sau prin e-mail la programari@art.museum.ro până vineri, 28 martie, orele 16.00.

Eu l-am vizitat deja şi părerea mea este că merită să profitaţi de această ofertă şi chiar dacă nu mai prindeţi locuri pentru 29 martie 2014 mergeţi în altă zi. Una dintre atracțiile muzeului este colecția de 19 pânze semnate de maeștrii școlii franceze: Delacroix, Corot, Renoir, Sisley, Pissarro, Cézanne, Picasso, Matisse, Bonnard, Utrillo, Marquet, Laprade etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.