Inscrieri la Tabara de Fotografie Eforie 2008

Asociatia Euroarte si Primaria Eforie anunta concursul de inscriere pentru “Tabara Nationala de Fotografie Eforie 2008”.

Evenimentul se desfasoara intre 14 – 17 august, cu ocazia Zilelor Orasului Eforie, si gazduieste 10 fotografi amatori sau profesionisti din Romania, care, pe parcursul a 4 zile se intrec in a fotografia elementele vizuale cele mai interesante, detaliile ce li se par semnificative, lucrurile ce se cer redate prin intermediul aparatului lor de fotografiat, prezentand fiecare viziunea personala asupra Orasului Eforie.

Cazarea si masa sunt asigurate de organizatori, transportul in si de la Eforie ramanand in sarcina participantilor.
Inscrierile se fac prin email, pana la data de 4 august 2008.
Candidatii vor fi selectati in functie de calitatea tehnica si artistica a unui portofoliu de cinci fotografii trimise la adresa de email tabara@fotografa. ro, de catre un juriu format din membri redactiei Fotografa.ro.

Fotografiile, in format digital jpg, trebuie sa aiba latura mare de 500 pixeli si rezolutie de 72 dpi, iar denumirea fiecarei fotografii va fi Nume_Prenume_ Titlu.
Inainte de a aplica va rugam cititi Regulamentul de participare, ce poate fi accesat la www.fotografa. ro.

Fotografiile realizate in tabara vor face obiectul unui nou concurs cu premii, dupa cum urmeaza:
Premiul I – 2000 RON
Premiul II – 1000 RON
Premiul III – 500 RON

De asemenea, cele mai bune 40 de fotografii vor fi expuse online pe Galeria.Fotografa. ro, si in expozitia “Tabara de Fotografie Eforie 2008” gazduita de Primaria Eforie.

Alte informatii la: www.fotografa.ro

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.