Instrument de curatare ecran tablete: Lenspen Sidekick

Un amănunt ce se poate oberva foarte repede, chiar din primele 3-4 utilizări, la tableta Nexus 7 este următorul: ecranul touchscreen se murdăreşte destul de repede, grăsimea de pe mână fiind transferată pe ecranul tabletei. Iar acum vara, din cauza transpiraţiei, amprentele şi murdăria se acumulează foarte uşor pe ecranul tabletei.
Am încercat diferite metode şi accesorii pentru curăţare, dar cel care a dat cele mai bune rezultate este acest Lenspen Sidekick.

Lenspen Sidekick curata ecran tableta
Lenspen Sidekick

După ce am văzut clipul de prezentare pentru acest Lenspen Sidekickinstrument curăţare tablete
mi-am zis că trebuie să mi-l cumpăr şi eu, mai ales că mai am şi alte produse marca Lenspen şi sunt mulţumit de ele.
Într-adevăr rezultatele sunt foarte bune. Acest Sidekick curăţă bine ecranul tabletei; amprentele fiind şterse foarte bine şi foarte uşor, singurele pete rămase au fost cele vechi, iar pe acestea le-am şters cu un şerveţel umede de curăţat ochelarii.

sidekick curatat ecran tablete
Sidekick

Înainte de Sidekick prima abordare a fost să mă spăl şi mai des pe mâini, apoi am încercat laveta simplă, pe cea cu microfibră, dar din păcate eficienţa acestora este foarte scăzută. Adică cam degeaba frecam eu temeinic ecranul tabletei că tot nu se curăţă bine.

amprente tableta nexus
amprente

Şi apropo de ecranul tabletei Nexus 7: chiar dacă acesta este rezistent la zgârieturi (Corning Fit Glass) totuşi am preferat să cumpăr şi o folie de protecţie despre care am să vă spun mai multe informţii altă dată, acum vroiam să spun că şi acestă folie se murdăreşte de amprente destul de repede.

ecran tableta murdar
amprente ecran

Şerveţele de curăţat ochelarii dau rezultate foarte bune pentru mici petele persistente, dar parcă nu şi pentru întreaga suprafaţă a ecranului. Cel puţin eu nu am fost mulţumit de rezultate obţinute.
După cum se vede şi din poze Sidekick seamănă cu o ştampilă, este suficient de mic pentru a fi transporta cu uşurinţă, iar partea care curăţă ecranul touchscreen, numită Cleaning Pad, poate fi înlocuită după aproximativ 150 de utilizări (după afirmaţiile producătorului).

forma lenspen sidekick
lenspen sidekick
Cleaning Pad sidekick
Cleaning Pad

Pentru Sidekick se găsesc şi rezerve; numite, cum altfel decât: rezerve de Cleaning Pad Lenspen SDK-CP şi se vând la set de 2 bucăţi, iar o rezervă poate fi de asemenea folosită până la 150 de curăţări.

Cleaning Pad Lenspen SDK-CP
rezerva sidekick

Producătorul ne avertizează că aceste produse pot fi folosite doar pentru tablete şi iPad şi să nu le folosim pe suprafeţe umede/ude.

Pentru preţ şi disponibilitate/promoţii verificaţi aici.

curatare  touchscreen
sidekick pentru tablete

Acestui instrument de curăţare a ecranului tabletei chiar i se potriveşte reclama de la Dero : scoate cele mai frecvente 99 de pete !

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

curatare  touch-screen ecran tactil
curat

fotostefan

5 thoughts on “Instrument de curatare ecran tablete: Lenspen Sidekick”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.