Kingston prezinta noile carduri microSD High Endurance

Kingston Digital Europe Co LLP, divizia de memorii flash a companiei Kingston Technology, Inc., a anunțat lansarea cardurilor microSD High Endurance. Cardurile sunt proiectate special pentru aplicații de scriere intensivă, precum cele ale camerelor de supraveghere, camerelor video auto și camerelor video de corp.

Kingston microSD High Endurance 128GB poza card memorie
Kingston microSD High Endurance 128GB

Aplicațiile cu procese de scriere intensivă au nevoie de niveluri înalte de fiabilitate și performanță. Cardurile microSD High Endurance de la Kingston oferă durabilitate, o capacitate de stocare mare și anduranță ridicată pentru a funcționa în concordanță cu specificațiile camerelor de supraveghere și camerelor video auto. Cardul microSD High Endurance poate stoca până la 20.000 de ore1 de video la o calitate 1080p HD.

Cardurile MicroSD High Endurance de la Kingston sunt proiectate și testate pentru utilizare în condiții dure, fiind capabile să funcționeze la temperaturi extreme și sunt rezistente la șocuri, apă și expunerea la raze X2. Cardurile microSD High Endurance reprezintă o soluție fiabilă de captare a momentelor cheie de-a lungul unei perioade lungi de timp, fără a exista riscul compromiterii sau pierderii datelor.

„Probele video înregistrate de camerele de supraveghere și camerele video auto se pot dovedi foarte valoroase. Utilizatorii trebuie să aibă încredere în cardurile de memorie folosite. Acestea trebuie să fie proiectate să reziste în condiții extreme și să ofere soluții stabile de stocare a probelor video în momentele cheie,” declară Tiago Gomes, manager al diviziei de memorii Flash, Kingston EMEA.

„Camerele video auto și sistemele de supraveghere la domiciliu devin din ce în ce mai comune. Odată cu lansarea cardurilor microSD High Endurance răspundem cererii tot mai mari de soluții de stocare pentru monitorizări video, oferind în același timp performanță sporită, înregistrare de calitate și fiabilitatea specifică produselor Kingston.”

ro.kvantumsport.com/

Cardurile microSD High Endurance de la Kingston sunt disponibile la capacități de 32GB, 64GB și 128GB și oferă o garanție de doi ani, suport tehnic gratuit și fiabilitatea specifică produselor Kingston. Pentru mai multe detalii, vizitați www.kingston.com.

Vă recomand să vedeți: Recomandari sisteme de backup pentru fotografiile digitale

Specificațiile cardurilor microSD High Endurance:

⦁ Capacități3: 32GB, 64GB, 128GB
⦁ Performanțe4: Clasa de viteză Class 10, UHS-I U1
⦁ 32GB & 64GB – 95MB/s citire și 30MB/s scriere
⦁ 128GB – 95MB/s citire și 45MB/s scriere
⦁ Ore de funcționare:
⦁ 32GB – 5,000 ore
⦁ 64GB – 10,000 ore
⦁ 128GB – 20,000 ore
⦁ Dimensiuni: 11mm x 15mm x 1mm
⦁ Temperaturi optime de funcționare: -25°C până la 85°C
⦁ Garanție: 2 ani, cu suport tehnic gratuit

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cardul microSD High Endurance
Număr Serie Capacitate
SDCE/32GB 32GB
SDCE/64GB 64GB
SDCE/128GB 128GB

1 Pe baza datelor interne de testare cu o capacitate de 128GB. Orele pot varia în funcție de dispozitivul folosit și de utilizare.
2 Certificare în baza standardului IEC/EN 60529 IPX7 pentru protecție împotriva submersiei continue la o adâncime de până la 1 metru și o durată de 30 de minute. Rezistă la temperaturi cuprinse între -25° C și 85° C. În baza standardului MIL-STD-883H, METHOD 2002.5. Protejat împotriva expunerii la razele X în baza standardului ISO7816-1.
3 Unele din capacitățile listate pe dispozitivele de stocare Flash sunt folosite pentru formatare și alte funcții și prin urmare, nu sunt disponibile pentru stocarea datelor. Astfel, capacitatea actuală disponibilă pentru stocarea datelor este mai mică decât cea indicată pe produse. Pentru mai multe informații, accesați ghidul de memorie flash Kingston la kingston.com/flashguide.
4 Viteza poate varia în funcție de dispozitivul folosit și configurația acestuia.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.