Sony CFexpress Type B – noul card de memorie cu citire si scriere ultra-rapide

Sony anunță dezvoltarea cardului de memorie CFexpress Type B (CEB-G128). Cardul de memorie CFexpress Type B are viteze de citire și scriere ultra-rapide de până la 1700MB/s[1], respectiv 1480MB/s1.

 Sony CFexpress Type B poza card memorie rapidaCEB-G128
Sony CFexpress Type B (CEB-G128)

CFexpress Type B un card de memorie ultra-rapid2 de generație viitoare, ideal pentru utilizare profesională și industrială. Viteza super-rapidă de până la 1700MB/s (citire), împreună cu design-ul robust și fiabil, sunt caracteristicile care asigură faptul că acest card se aliniază la evoluția dispozitivelor digitale.

CFexpress Type B este un nou membru al gamei de carduri de memorie de înaltă performanță de la Sony și este construit pe baza unei noi specificații care adoptă cea mai nouă interfață PCIe®3 Gen3, standardizată de CompactFlash Association.
Cardul de memorie Sony CFexpress Type B este disponibil momentan la o capacitate de 128GB. În viitorul apropiat vor fi disponibile modele cu capacități de 256 GB și 512 GB.

Incomparabil de rapid

Cardul de memorie Sony CFexpress Type B memory este de aproximativ trei ori mai rapid decât cel mai rapid card CFast de la Sony (cu viteză de citire de 530MB/s). Cu o viteză de scriere de până la 1480MB/s, acest card îndeplinește cerințele viitoare de înregistrare sigură pentru industrie sau cerințele profesioniștilor care doresc să surprindă imagini la rezoluții înalte sau video la bitrate ridicat.

Cu o viteză de citire ultra-rapidă de până la 1700MB/s, acest card tranferă fișierele mari mult mai rapid, în comparație cu vitezele de transfer pe care le oferă cardurile de memorie existente. De exemplu, atunci când utilizatorul va copia sau va face back-up pentru fișierele mari, timpul de transfer se va reduce dramatic. Astfel, eficiența în mediul de lucru va fi remarcabil îmbunătățită.

evomag.ro

Noul cititor de card CFexpress, Sony MRW-G1, este optimizat pentru cardul de memorie Sony CFexpress Type B și utilizează la maximum viteza acestuia de citire. Acest cititor este compatibil și cu seriile G și M ale cardului Sony XQD.

Sony MRW-G1 poza cititor carduri memorie CF express
Sony MRW-G1

Performanță TOUGH

Cardul de memorie CFexpress Type B are o putere superioară, depășind standardul CFexpress cu un factor de trei și fiind capabil să reziste la forță de îndoire de până la 70N și la o cădere de la înălțimi de până la 5 metri.

Cardul este rezistent la căldură și la raze X, este anti-static și include UV Guard putând suporta perfect folosirea în medii dificile sau dure.

Vă recomand să citiți: ADATA HD710 Pro 4TB – review hdd extern USB 3.1

Siguranță

Media Scan Utility și Memory Card File Rescue sunt disponibile pentru a fi descărcate gratuit pentru utilizatorii cardurilor Sony CFexpress.

Media Scan Utility este un software PC care scanează automat cardul de memorie Sony CFexpress de fiecare dată când utilizatorul îl conectează la PC prin cititorul de carduri4 MRW-G1. Software-ul va menține utilizatorul informat cu privire la condiția cardului și nivelul de uzură al acestuia.

Vă recomand să vedeți: Sony RX0 II – noua camera de actiune rezistenta cu video 4K si ecran articulat

Memory Card File Rescue îndepărtează temerea oricărui fotograf – ștergerea fotografiilor în mod accidental și pierderea lucrărilor prețioase. Software-ul recuperează toate fișierele șterse în mod accidental printre care și imaginile și video-urile RAW sau la rezoluție înaltă. Astfel lucrările vor fi mereu în siguranță.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Cardul de memorie Sony CFexpress Type B (CEB-G128) și cititorul de carduri CFexpress MRW-G1 vor fi disponibile începând din vara anului 2019.

anunt terenuri vanzare valea doftanei prahova

[1] Pe baza testelor interne Sony. Performanța poate varia în funcție de mediu și de modul de utilizare.
[2] Pe baza standardului de card de memorie standard anunțat de CompactFlash Association în 2017 ca următoarea generație de carduri de memorie XQD memory card, precum și a cardului de memorie CFast. CompactFlash este o marcă comercială a CompactFlash Association.
[3] PCIe este o marcă înregistrată a PCI-SIG.
[4] MRW-G1 este necesar pentru a scana cardul de memorie Sony CFexpress

fotostefan

One thought on “Sony CFexpress Type B – noul card de memorie cu citire si scriere ultra-rapide”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.