Sony RX0 II – noua camera de actiune rezistenta cu video 4K si ecran articulat

Sony introduce noul model dinn gama de camere compacte prin lansarea RX0 II, cea mai mică și mai ușoară cameră compactă din lume. La fel ca modelul RXO, noua cameră RX0 II este rezistentă la apă, praf și șocuri.

Sony RX0 II poza camera foto video actiune 4k rezistenta
Sony RX0 II – camera foto-video actiune

Noua camera RX0 II oferă o înregistrare internă video 4K, un ecran LCD articulat care funcționează chiar și sub apă și noi soluții de stabilizare a imaginii pentru înregistrarea video.

Sony Cybershot DSC-RX0 II fotografiere nivel sol aparat foto rezistent
Sony Cybershot DSC-RX0 II – lcd articulat

Modelul RX0 II folosește un senzor de imagine EXMOR RX CMOS de 15,3 megapixeli și un procesor avansat de procesare a imaginilor, BIONZ X, care oferă o reproducere îmbunătățită a culorilor și detaliilor.

Sony RX0 II poza camera actiune rezistenta video 4k
RX0 II – camera actiune rezistenta

O cameră pentru toate condițiile

Sony Cybershot DSC-RX0 II lcd articulat camera actiune rezistenta
LCD articulat – Sony Cybershot DSC-RX0 II – camera actiune

Sony RX0 II este o cameră care poate fi folosită în orice condiții. Camera rezistă la scufundare în apă până la 10 metri adâncime, este rezistentă la șocul căderii de până la 2 metri și poate suporta o aplicarea unei presiuni de până la 200kgf/2000N.

Sony Cybershot DSC-RX0 II camera actiune rezistenta grip
Sony Cybershot RX0 II – grip

RX0 II măsoară doar 59mm x 40.5mm x 35 mm și cântărește doar 132 grame.

Versatilitatea modelului RX0 II este oferită și de declanșatorul de anti-distorsiune de până la 1/32000 secunde. Reproducerea culorilor a fost îmbunătățită pentru a reda culorile naturale și vii ale pielii umane. Funcțiile de evaluare și protecție pot fi aplicate în cameră.

Vă recomand să citiți: Review Garmin VivoSmart HR bratara fitness cu functii smartwatch

Sony Cybershot DSC-RX0 II – Specificații cheie:

•Rezoluție 15.3 Mpx
•Filmare UHD 4K la 30 fps & S-Log2 Gamma
•Filmare Slow Motion la 960 fps
•Obiectiv Zeiss Vario-Tessar T* F4
•Distanță focală: 24 (echiv. 35mm)
•Compatibil cu carduri microSD
•Distanță minimă de focus: 20 cm
•Sistem Eye-Focus și Face Traking
•Ecran rabatabil cu diagonală de 1.5 inch și rezoluție de 230K de pixeli
•Conectivitate Wi-Fi și Bluetooth
•Rafală de 16 fps la rezoluție maximă
•Dimensiuni: 61.0 x 40.6 x 30.5 mm
•Greutate: 132 grame

flip.ro

Fotografiere cu precizie

Versatilitatea RX0 II înseamnă că oferă posibilitatea de a face fotografii, pe lângă capacitățile sale video. Include un declanșator anti-distorsiune de până la 1/32000 sec. și poate fotografia cu până la 16 fps pentru a captura orice moment de emoție trecătoare care poate apărea pe fața subiectului. Actualizat, față de RX0, noul model include o capacitate de reproducere a culorilor îmbunătățită pentru a oferi tonuri realiste de piele, iar opțiunea ‘Soft Skin Effect’ poate fi aplicată pentru a reduce petele și ridurile minore. Pot fi aplicate funcțiile Rating și Protect, iar pe ecran pot fi vizionate calupuri de fotografii realizate în rafală.

RX0 II camera foto video rezistenta grip
RX0 II – grip

Funcția de focalizare automată pe ochi (Eye AF) de la Sony, care a devenit populară printre fotografii de portrete din toată lumea, a primit o actualizare pe RX0 II. Viteza, acuratețea și operațiunea de a focaliza automat ochii au fost îmbunătățite pentru a ușura realizarea fotografiilor de tip portret, apăsarea până la jumate a declanșatorului va localiza și va fixa ochii subiectului. Ochiul pe care sa focalizeze se poate selecta (stânga / dreapta / auto) din meniu, această funcție putând fi atribuită și unui buton personalizabil, permițându-i astfel utilizatorului să se concentreze pe compoziție.

Aparatul poate fi setat pentru fotografierea la intervale de timp, rezultatul putând fi editat în aplicația de desktop “Imaging Edge” și transformat în video-uri uluitoare de tip time-lapse.

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Opțiuni multi-camera

Pot fi controlate wireless până la 5 camere RX0 II, utilizând aplicația ‘Imaging Edge Mobile’, iar din vara anului 2019 va fi disponibilă controlarea a 6 până la la 50 de camere printr-un singur punct de acces. RX0 II este de asemenea compatibil cu Camera Control Box CCB-WD1 care permite conectarea și controlarea cu fir a până la 100 de camere într-o configurație cu mai multe camere. Aceste soluții multi-camera deschid o lume cu totul nouă de oportunități de fotografiere și filmare și de exprimarea liberă prin video și permit exprimarea oricărui punct de vedere dorit de creator.

Kitul RX0 II cu gripul VCT-SGR1 va fi livrat în Europa începând cu luna Mai 2019 la un preț de aproximativ de 800 Euro. Doar camera RX0 II are un preț de 3.799 lei. Actualul model Sony RX0 costă 3.399 lei

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “Sony RX0 II – noua camera de actiune rezistenta cu video 4K si ecran articulat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.