Canon Zoemini S si Canon Zoemini C – noile aparate foto instant

După ce anul trecut Canon a lansat imprimanta portabilă de mici dimensiuni dotată cu tehnologie Zink, acum a anunțat două aparate foto instant: Zoemini S şi Zoemini C.

aparate foto instant Canon Zoemini S hartie Zink
Canon Zoemini S

Dacă vă mai aduceți aminte de vechile aparate foto cu poze instant, produse cândva de Polaroid, acum noile Canon Zoemini S şi Canon Zoemini C vin cu o interpretare demnă de era internetului.

Chiar dacă pentru rezultate optime în continuare este nevoie de hârtie fotosensibilă specială, livrată de Canon în pachete de 20 sau 50 de coli, folosirea aparatului foto compact S sau C nu mai depinde de prezența acesteia. Canon Zoemini S şi Zoemini C sunt aparate foto complet digitale, care stochează poze în memoria internă sau le pot transfera wireless către telefonul cu Android sau iOS, spre a fi încărcate în reţeaua de socializare preferată.

Principala diferenţă este că aparatul foto Canon Zoemini integrează şi o imprimantă foto la care poţi apela pentru a obţine în formă fizică pozele care ţi se par interesante, fără vizite la un centru de imprimare foto sau să aştepţi până te întorci din vacanţă pentru a folosi imprimanta foto de acasă. Imprimarea se poate face pe loc, imediat ce apeşi butonul-declanşator, sau selectând poze deja obţinute, realizând oricâte copii fizice ai nevoie.

evomag.ro

Pozele sunt imprimate pe hârtie foto autocolantă Zink, în format de 2×3-inci (5 x 7,6cm).

Modelul Canon Zoemini S este ideal pentru cei care doresc să surprindă, să imprime şi să împărtășească aventurile de vacanţă, un selfie spontan, fotografii alături de prieteni sau o farfurie cu mâncare cu potenţial de succes pe Instagram.

Canon Zoemini S aparat foto instant aparat foto digital compact
Canon Zoemini S

Dotat cu un aparat foto de opt megapixeli, cu oglindă montată frontal, cu inel de lumină şi cu funcţie de acţionare a declanşatorului de la distanţă, modelul Canon Zoemini S este uşor de utilizat, iar dumneavoastră vă puteţi face un selfie perfect.

Vă recomand să citiți: Canon PowerShot G7 X Mark II review compactul performant

Canon ZOEMINI S este compatibilă cu aplicaţia Canon Mini Print (iOS/Android, care permite utilizatorilor să imprime imaginile direct de pe un dispozitiv inteligent, folosind Bluetooth, dar şi să editeze imaginile aplicând dintr-o gamă variată de filtre creative şi cadre.

Canon Zoemini S aparat foto compact imprimanta foto zink
Canon Zoemini S – aparat foto compact instant

Pe lângă Instagram şi Facebook, aplicaţia Canon Mini Print permite conectarea şi cu Google Photos şi Dropbox, asigurând backup automat pentru pozele realizate.

aparate foto instant Canon Zoemini C Canon Zoemini S
Canon Zoemini S

Canon Zoemini S va fi disponibil pe piaţă în trei variante: roz auriu, negru mat şi alb perlat.

Pentru cei care doresc o versiune mai simplă a modelului Canon ZOEMINI S, modelul Canon Zoemini C este disponibil fără compatibilitate cu aplicaţia Canon Mini Print şi este dotat cu un aparat foto de cinci megapixeli, o oglindă reflexivă pentru selfie şi un slot pentru card micro SD.

Canon Zoemini C aparat foto compact imprimanta portabila zink
Canon Zoemini C – aparat foto instant

Canon Zoemini C este disponibilă în patru variante atrăgătoare: roz bubblegum, galben bubblegum, verde mentă şi albastru marin, pentru amintiri instant când sunteţi pe fugă.

Canon Zoemini C aparat foto compact digital hartie foto zink
Canon Zoemini C – aparat foto compact

Ambele aparate foto instant, Canon Zoemini S şi Canon Zoemini C, sunt oferite împreună cu 10 coli de hârtie de imprimare Zink autocolantă, rezistentă la murdărie şi la deteriorare, astfel încât să puteţi imprima elemente cu ajutorul cărora vă veţi putea decora pereţii dormitorului, frigiderul sau dispozitivele mobile. De asemenea, aveţi posibilitatea de a achiziţiona hârtie fotografică în pachete de 20 sau 50 de coli

Ambele aparate foto instant vor fi disponibile în magazinele online şi în magazinele fizice ale reprezentanţilor Canon începând cu 25 aprilie 2019, la un preț de aproximativ 180 Euro. Pentru preț actualizat sau promoții verificați la f64 sau la emag

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “Canon Zoemini S si Canon Zoemini C – noile aparate foto instant”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.