Kitul de filmat Nikon Z 6 – ajutorul creatorilor de continut video

Nikon a prezentat primul sau kit mirrorless pentru producția de filme, destinat profesioniștilor și creatorilor de conținut video deopotrivă – Kitul de filmat Nikon Z 6.

Kitul de filmat Nikon Z6 poza aparat foto mirrorless
Kitul de filmat Nikon Z 6

Acesta a fost conceput cu gândul la libertate, furnizând elementele esențiale pentru începerea rapidă a oricărei înregistrări video cu toate instrumentele de baza necesare pentru realizarea filmelor de înalta calitate. Kitul oferă cineastilor libertatea de a-și alege componentele suplimentare conform preferințelor personale, evitând cheltuielile cu echipamentele inutile.

poza Kitul de filmat Nikon Z6
filmare Nikon Z 6

Kitul include aparatul foto mirrorless Nikon Z 6 și adaptorul pentru montură FTZ, care permite integrarea fără probleme cu o gama largă de obiective NIKKOR cu montură F, oferind înregistrări video de ultra-înalta calitate 4K pe întregul cadru, la viteze înalte de procesare.
Sistemul optic de reducere a vibrațiilor pe cinci axe, care este încorporat în aparatul foto, lucrează împreună cu sistemul VR electronic pentru a oferi înregistrări stabile, iar protocolul deschis de la Atomos este acceptat pentru a permite integrarea simplă a monitorului-recorder Atomos Ninja V, care este inclus în kit.

fotografie Kitul de filmat Nikon Z 6
kit de filmare

O actualizare de firmware care va fi lansată mai târziu în acest an va acceptă înregistrarea în format ProRes RAW de la Apple din ieșirea în format RAW a aparatului foto când se utilizează Atomos Ninja V, oferind maximum de flexibilitate la gradare.

Carcasa pentru aparatul foto cu eliberare rapidă SmallRig are un mâner de grip cu montare superioară, care facilitează mișcarea uniformă a echipamentului în timpul filmării și urmăririi scenelor.

Citește și: Nikkor Z 14-30mm f/4 S noul obiectiv zoom ultra-wide pentru montura Nikon Z

Prin lansarea kitului esențial pentru cineaștii independenți, Nikon oferă o soluție cu un cost redus, cu o amprenta mică, dar cu un impact imens. Flexibilitatea este încorporată din start, astfel încât kitul să poată fi completat cu echipamente suplimentare și să se poată adapta oricărui stil de filmare.

ishoot.ro

Conținut – kitul de filmat Nikon Z 6

Corp de aparat foto Nikon Z 6: 24,5 MP, ISO 100-51200, filme 4K supraesantionate din 6K, cu interpretarea tuturor pixelilor, până la 120 fps în FHD, ieșire N-Log pe 10 biți și timecode, înregistrare internă pe 8 biți cu până la 144 Mbps, capabilități de redare încetinită și de filmare secvențială încorporate în aparatul foto.

Adaptor pentru montură FTZ de la Nikon: permite utilizarea obiectivelor NIKKOR cu montură F, fără să se piardă nimic din calitatea imaginii, precum și a unei game largi de obiective cinematografice.

Atomos Ninja V : oferă flexibilitatea monitorizării și înregistrării în formate ProRes și DNxHR gata de editare.

poza Atomos Ninja V monitor filmare video
Atomos Ninja V

Carcasa pentru aparatul foto cu eliberare rapidă SmallRig: sistemul încorporat de eliberare rapidă compatibil cu Manfrotto va permite să transferați în câteva secunde echipamentul de pe trepied pe monopied și invers.

Acumulatoare EN-EL15b de la Nikon: două acumulatoare Li-ion care vă asigură că echipamentul este întotdeauna gata să filmeze următoarea scenă.

Cablu HDMI spiralat: acceptă HDMI 2.0 de mare viteză pentru înregistrări ProRes 4Kp60 și RAW la cadențe de cadre ridicate.

Acumulatoare de 5200 mAh: două acumulatoare și un încărcător rapid, care mențin sistemul Atomos in funcțiune chiar și la cele mai lungi filmări.

poza componente smallring
SmallRing

Mâner SmallRig pentru carcasă pentru aparatul foto: mâner de grip cu montare superioară, pentru urmărire ușoara.

Magic Arm de la SmallRig: montați monitorul-recorder Atomos Ninja V la carcasa pentru aparatul foto utilizând clemă Magic Arm.

Kitul de filmat Z 6 este disponibil acum pentru precomandă la un preț de 13.999,99 lei, iar livrările vor începe la mijlocul lunii septembrie. Pentru preț actualizat și promoții verificați la f64

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “Kitul de filmat Nikon Z 6 – ajutorul creatorilor de continut video”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.