Tania Verbeeck castiga bursa oferita de World Nomads

Tania Verbeeck autoare videoclipului ”Fortunate Unfortunates – Som Tamang” a câștigat bursa pentru film de călătorie oferit de site-ul World Nomads.

Tania Verbeeck australia bursa calatorie fim turistic
Tania Verbeeck – ”Fortunate Unfortunates – Som Tamang”

Tania Verbeeck prezintă povestea lui Som Tamag, fondatorul organizațiilor Take on Nepal și Friends of Himalayan Foundation Foundation. Urmăriți călătoria lui Som și tinerelor din Nepal, în timp ce își urmăresc scopul de a deveni ghid de trekking și de a obține independența.

Tania Verbeeck, din Australia, a primit ca premiu:
o călătorie de 10 zile în Malaezia – cheltuielile aferente decontate
o transport și cazare asigurate
o pregătire cu Jenny Nichols
o produse RØDE și Lowepro
o asigurare de călătorie

Citește și: Google Maps offline atunci cand nu ai net

Jenny Nichols , mentorul și judecătorul concursului de filme de călătorie, afirmă:
“Stilul de filmare al lui Tania îl ajută pe telespectator să-și simtă locul, surprinde momente care se adaugă la poveste. Acest lucru este atât de valoros, ador o filmare frumoasă ca orice cineast, dar apreciez și mai mult povestea. Am fost surprins de două lucruri din film, în primul rând capacitatea Taniei de a aborda mai multe probleme într-un film cu format scurt, păstrând în același timp claritatea și scopul. În al doilea rând, modul în care personajele de pe ecran i-au răspuns, a reușit să câștige încredere din partea subiectelor sale. Este atât de important ca un cineast să-ți respecte subiectul și valorile lor.

În calitate de călător, este privilegiul nostru să împărtășim frumusețea lumii prin fotografii și povești, dar este responsabilitatea noastră să comunicăm provocări – atât umanitare, cât și de conservare care fac față regiunilor. Îl felicit pe Tania pentru că a făcut acest lucru. Filmul lui Tania, aplicația ei, precum și eseul personal au arătat că este dedicat să învețe mai multe despre realizarea filmelor. Aștept cu nerăbdare să o îndrum și să lucrez împreună.”

ishoot.ro

Lista scurtă cu nominalizați poate fi citită pe această pagină

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan
Latest posts by fotostefan (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.