KULTURAMA: Festivalul de arta contemporana in Piata Revolutiei din Bucuresti

Pina pe 15 septembrie 2015 Piata Revolutiei din Bucuresti este gazda festivalului de arta contemporana KULTURAMA.

KULTURAMA Festival de arta contemporana in Piata Revolutiei Bucuresti
Festival de arta contemporana in Piata Revolutiei Bucuresti

KULTURAMA este un proiect cultural care isi propune incurajarea studentilor din cadrul universitatilor de arta din Bucuresti, tinerilor artisti si artistilor amatori sa participe la actul cultural, prin organizarea de expozitii si evenimente artistice in Piata Revolutiei.

KULTURAMA Bucuresti
KULTURAMA Bucuresti

Spatiul din Piata Revolutiei, va gazdui pana la mijlocul lunii septembrie, o serie de expozitii permanente de arte vizuale (fotografie, pictura, sculptura si grafica) in aer liber dupa modelul marilor capitale europene.

kulturama bucuresti piata revolutiei
Kulturama

La fiecare sfarsit de saptamana se vor organiza ateliere de creatie pentru copii, workshop-uri de fotografie si intalniri cu artitsti. De exemplu, in urma cu citeva saptamani, plecind de la decernarea premiilor concursului foto “Ochiul Magic” si trecind prin Piata Revolutiei l-am vazut pe actorul Serban Pavlu. El discuta cu cei prezenti la eveniment.

Serban Pavlu kulturama piata revolutiei bucuresti
Serban Pavlu

Program zilnic intre orele 11:00 – 22:00. Intrarea este libera.

KULTURAMA este organizat de Kartell Media&Events, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Institutia Prefectului Bucuresti, Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale, On Stage, Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, Uniunea Artistilor Plastici, Asociatia ‘Se Poate’.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.