Minitrepiedul accesoriul pentru imagini mai bune sau lucrat de acasa

Pentru imagini mai bune cu telefonul sau cu aparatul foto sau dacă lucrați de acasă și trebuie să participați la videoconferințe un minitrepied poate fi accesoriul cel mai potrivit.

fotografie trepied telefon mobil accesorii vlogging smartphone imagini mai bune
Imagine de detripodes de la Pixabay – minitrepied smartphone

Cu toții ne dorim imagini mai bune, fie că folosim un smartphone sau o cameră foto, iar o modalitate de a le obține este de a folosii un trepied. Probabil mai puțin cunoscut este mini trepiedul, care poate fi folosit într-un număr mare de situații, inclusiv când lucrați de acasă.

poza minitrepied lucrat de acasa videoconferinta
minitrepied videoconferinta lucrat de acasa

De ce să folosiți un mini trepied pentru telefon sau aparat foto

Pentru a va înregistra amintirile cu cea mai mare claritate ar fi bine să investiți într-un trepied pentru telefon sau mini trepied cum mai este numit. Acesta poate avea un suport universal și îl vei putea folosi cu orice telefon ai, singura condiție fiind ca telefonul să nu depășească greutatea maximă admisă.

Anumite modele de minitrepiede pot fi folosite cu aparate foto compacte, mirrorless sau chiar DSLR. Minitrepiedul poate fi dotat cu cap cu bilă sau chiar cap video. Ca exemplu minitrepiedul Manfrotto Pixi sau modele Joby

Minitrepiedele Manfrotto și Joby au un design foarte intuitiv și ergonomic, permițându-ți să le folosești ca monopied, în unele situații, sau ca suport de sprijin pentru telefonul sau aparatul tău. Funcția de grip devine utilă în aceste situații în care nu poate fi folosit ca mini trepied.

La prima vedere pare că înălțimea unui mini trepied este foarte mică, astfel încât pare dificil realizarea unor imagini mai bune. Totuși, în practică vei observa că poți așeza mini trepiedul pentru telefon sau aparat foto pe o mulțime de suprafețe, de la o simplă masă sau un scaun și până la un teanc de cărți, etc.

În plus sunt disponibile minitrepiede telescopice, care sunt ceva mai înalte și pot fi folosite ca monopied sau selfie stick. Ca de exemplu Joby TelePod Mobile.

poza Joby TelePod Mobile mini trepied imagini mai bune
Joby TelePod Mobile – pentru imagini mai bune cu telefonl

În plus acest minitrepied TelePod pentru smartphone este dotat cu telecomandă, care vă permite să-l folosiți în 4 moduri: minitrepied, selfie stick, stativ înalt sau mâner.

poza turisti mdina malta selfie stick monopied imagini mai bune
turisti folosind minitrepied monopied selfie stick – Mdina, Malta

Joby TelePod Mobile minitrepied telescopic este ideal pentru vlogging și călătorii.

f64.ro

Dacă sunteți posesorul unei camere GoPro, sau vă gândiți să cumpărați una, verificați și mini trepiedul Joby GripTight PRO TelePod compatibil.

Joby GripTight PRO TelePod imagini mai bune telefon camera actiune
Joby GripTight PRO TelePod

Cred că este evident faptul că minitrepiedele au avantajul dimensiunilor și greutății reduse, astfel sunt un accesoriu foarte util pasionațiolor de drumeții și călătorii.

Apropo de călătorii sau drumeții cred că este bine de știut că multe minitrepiede Joby sunt flexibile sau chiar magnetice (ca de exemplu Joby GripTight ONE GP Magnetic cu telecomandă), astfel încât pot fi montate sau prinse de multe tipuri de suprafețe.

Joby GripTight ONE GP Magnetic minitrepied imagini creative fotografii inedite
Joby GripTight ONE GP Magnetic – minitrepied pentru imagini creative

Posibilitățile creative devin astfel mult mai numeroase. Un minitrepied poate fi folosit în cele mai nebănuite situații!

Pont: Minitrepiedele pot fi folosite și cu alte accesorii, de exemplu, dacă aveți un bliț extern, o lumină suplimentară sau un microfon. Dacă mini trepiedul are picioare flexibile s-ar putea să aveți posibilitatea să-l montați într-un loc mai neobișnuit (de exemplu tocul ușii sau o balustradă, dar asigurați-vă că este bine montat să nu cadă de acolo!)

poza mini trepied montat creanga copac imagini mai bune
Joby Gorillapod – mini trepied pentru imagini mai bune locuri neobisnuite

Cu alte ocazii v-am atras atenția că la unele obiective turistice nu sunt permise trepiede foto sau video, sau trebuie să plătiți o taxă suplimentară, care de cele mai multe ori este substanțială. Dar un mini trepied pentru smartphone sau aparat foto s-ar putea să fie acceptat.

Citește și: Moza AirCross 2 noul gimbal usor pentru camerele Pro

Un minitrepied este util nu doar în condiții de lumină scăzută ci și dacă trebuie să participați la videoconferințe sau dacă vreți să faceți un live streaming

poza minitrepied vlogging live streaming lucrat de acasa
minitrepied pentru vlogingg – live streaming – lucrat de acasa

Dacă vă gândiți să faceți videoblogging verificați promoțiile la minitrepiedele dedicate. Aceste modele pot avea în plus microfon extern, lumină suplimentară sau conectori pentru diferite accesorii.

Alte oferte pentru mini trepiede găsiți și la ishoot.ro (vezi ofertele) sau la emag (vezi ofertele).

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Dacă vă place să faceți fotografii cu telefonul mobil sau un aparat foto și vreți să obțineți imagini mai bune, un mini trepied este un accesoriu util. Nu în ultimul rând un minitrepied poate fi un cadou potrivit pentru un creator de imagini, fie ele foto sau video.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.