Nikon Photo Contest 2012 – 2013

Nikon a anuntat de curand editia 2012-2013 a concursului international Nikon Photo Contest.

semn sageata
Info

Editia din acest an, a 34-a, include 4 categorii distincte pentru care se vor acorda premii:

– categoria A: fotografie
– categoria B: fotografie composita – imagine realizata dintre 2 sau mai multe fotografii
– categoria C: filme realizate cu aparate foto – la care se inscriu clip-uri realizate cu aparate foto
– categoria D: Motion Snapshot – se inscriu cadre ce combina fotografii si filme realizate cu modele din sistemul Nikon 1

Juriul, format din fotografi cunoscuti din toata lumea, va selecta un total de 54 de lucrari pentru cele patru categorii impreuna cu Marele Premiu, pentru cea mai buna lucrare din concurs. In plus, a fost adaugat o distinctie noua “Premiul participantilor pentru cea mai populara lucrare”. Castigatorii vor fi anuntati in vara lui 2013 si vor fi inclusi intr-o expozitie publica.

Premiul cel mare va fi acordat celei mai bune lucrari inscrise la una dintre categoriile A, B si C. Pe langa acesta, se vor acorda 48 de premii pentru locurile 1, 2 si 3 si inca 3 pentru categoria D. Toti castigatorii vor primii trofee si premii in produse Nikon cu valori corespunzatoare locului aferent.

In plus, cea mai buna lucrare realizata cu un obiectiv NIKKOR va primi “NIKKOR award”, trofeul si un premiu in bani; castigatorul “Participants Award for Most Popular Entry” va fi rasplatit cu un trofeu si cu un premiu in bani.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.