Nikon ViewNX 2.8.1

Am instalat ultima versiune a programului Nikon de navigare si editare foto ViewNX 2.8.1 si s-a intamplat un lucru neasteptat si il descriu aici ca sa stiti ce aveti de facut daca si voi patiti la fel.Lucurul neasteptat de care spun este ca toate imaginile erau albe! Adica vedeam imaginile mici (thumbnails), dar cind le maream pe tot ecranul deveneau albe!

nikon ViewNX 2.8.1
ViewNX 2.8.1

Era cit pe-aci sa dezinstalez ViewNX 2.8.1 si sa-l instalez din nou, dar mi-am adus aminte ca in meniul Image exista optiunile Show Lost Highlights si Show Lost Shadows care pot fi raspunzatoare pentru acele imagini albe sau negre.

Show Lost Highlights nikon viewnx 2
Show Lost Shadows

Nu stiu de ce dar versiunea noua ViewNX avea bifata optiunea Show Lost Shadows si din aceasta cauza toate imaginile mele erau albe!
Modificari disponibile in versiunea 2.8.1 a ViewNX disponibila de pe site-ul oficial:

A fost adaugat suport pentru D610 si Nikon 1 AW1.

Modificari suplimentare in versiunea pentru Macintosh

-Setarile pentru cadentele de cadre de 50 fps si 60 fps au fost adaugate pentru setarile de Dimensiune de 1280 x 720(16:9) si 1920 × 1080 (16:9) in dialogul Create movie (Creare film) cand se selecteaza File (Fisier) > Create Movie… (Creare film…) in Nikon Movie Editor.
Totusi, urmatoarele doua conditii trebuie indeplinite pentru a selecta o cadenta de cadre de 50 fps sau de 60 fps.
– Filmele adaugate la proiect trebuie sa fi fost inregistrate la o cadenta de cadre de 50p sau de 60p si trebuie sa fie originale (needitate de niciun software de editare a filmelor).
– Tipul de fisier trebuie setat la un alt tip decat MOV (Motion JPEG/Linear PCM)

Daca in prezent utilizati ViewNX 2, aceasta descarcare va dezinstala versiunea existenta, apoi va instala versiunea 2.8.1.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.