Nu mai faceti spam de pe Rcs-Rds !

Numa bine ce gasisem un program gratuit de prelucrari nedistructive ale fisierelor RAW ca dau peste alta problema:

RDSNET is a constant source of spam and attacks (HN-0090).
403 error

“403 FORBIDDEN!

Either the address you are accessing this site from has been banned for previous malicious behavior or the action you attempted is considered to be hostile to the proper functioning of this system.

The detected reason(s) you were blocked are:
RDSNET is a constant source of spam and attacks (HN-0090).

Your IP, and Domain Name (if resolvable) has been logged to a local honeypot, along with the referring page (if any), QUERY, POST, User Agent, time of access, and date. Please either 1. Stop the bad behavior, or 2. Cease accessing this system.

……

Generated by ZB Block 0.4.10a1”

activitati-cadou.ro

Bine, pina la urma m-am conectat de pe alta retea si am reusit sa intru pe site-ul respectiv, de unde am descarcat programul gratuit de editare a fisierelor raw LightZone.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Peste citeva zile am sa revin cu alte informatii despre acest LightZone, pina atunci v-as ruga sa-mi spuneti (la sectiune comentarii) daca aveti aceasta problema cand accesati site-ul respectiv.

fotostefan

4 thoughts on “Nu mai faceti spam de pe Rcs-Rds !”

  1. Sunteti constienti ca nu utilizatorii fac spam pe aceste retele, nu?
    Situatia respectiva apare in momentul in care cei de la RDS deblocheaza portul SMTP, ceea ce nu necesita nu stiu ce argumente.. spre exemplu eu le-am scris ca am un server de gaming si vreau sa imi tin la curent comunitatea prin mailuri… ceea ce e total fals, nu detin nimic de genul…
    Pe langa ca acest port e deblocat super usor, apare problema scanningului… cu anumite scripturi, un utilizator poate “hakeri” o lista superba de SMTPuri de la RDS si sa le foloseasca pentru spam… ceea ce nu e vina utilizatorilor ci a RDS-ului… securitate jalnica..
    Pe langa asta, viteza uriasa de upload permite utilizatorilor infectati cu un software de tip malware sa initieze atacuri DDOS care duc la blocarea ISP-ului sau clasarea acestuia ca si blacklisted in bazele de date ale serviciilor de securitate. Practic filtrarea traficului..

  2. @Creep…interesante detaliile, dar in final recomandarea ramane! Chiar daca, deocamdata, RCS-RDS nu prea se intereseaza de securitatea retelei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.