OM-D Webcam softul care iti permite sa folosesti un aparat foto Olympus ca webcam

Olympus a anunțat programul OM-D Webcam Beta, care îți permite să folosești un aparat foto Olympus ca webcam conectat prin USB la un PC/Laptop cu Windows 10.

lcd articulat aparat foto Olympus webcam
OM-D Webcam Beta aparat foto Olympus webcam – e-m5 mark ii

Deși inițial Olympus a anunțat că va renunță la divizia de aparate foto, iată că au lansat softul OM-D Webcam, versiune beta, care va fi util posesorilor de aparate foto mirrorless Olympus OM-D și doresc să le folosească în sesiunile de videoconferințe.

Olympus E-M1X poza aparat foto mirrorless performant webcam
Olympus E-M1X ca webcam cu Olympus OM-D Webcam Beta

Momentan, software-ul acceptă cinci modele diferite de Olympus OM-D, iar Olympus afirmă în mod specific că, dacă modelul dvs. nu este listat, atunci acesta nu este compatibil.
Cu toate acestea, dacă aveți unul dintre aparatele foto menționate mai jos, va trebui să vă actualizați firmware-ul la cea mai recentă versiune pentru ca software-ul OM-D Webcam să funcționeze.

Olympus OM-D E-M1X
→Olympus OM-D E-M1
→Olympus OM-D E-M1 Mark II
→Olympus OM-D E-M5 Mark II (review)
→Olympus OM-D E-M1 Mark III

Citește și: Olympus M.Zuiko Digital 9-18mm f4-5.6 ED in test

Deocamdată modelul OM-D E-M5 Mark III , nu este menționat pe lista de aparate foto Olympus ce pot fi folosite ca webcam.

Nu există informații despre cât de aproape este Olympus de a scoate software-ul din versiunea beta sau când s-ar putea să ne așteptăm la o versiune pentru Mac (iOS). Dar dacă utilizați una dintre camerele din lista de mai sus, puteți descărca gratuit software-ul Olympus OM-D Webcam Beta de aici

Alt astpect care mi se pare interesant, este interesant modul în care o pandemie globală a determinat dintr-o dată producătorii să înceapă să le ofere camerelor lor o caracteristică pe care mulți utilizatori au cerut-o. Și, având în vedere viteza cu care mulți dintre ei au pus-o în aplicare (vezi Canon, sau Panasonic sau Fujifilm), în mod evident, nu a fost o sarcină atât de dificilă.
Cele mai multe necesită pur și simplu o actualizare de firmware și / sau o aplicație software care rulează pe computer.

vanzare terenuri intravilane valea doftanei traisteni prahovaintravilane pret negociabil

Voi publica și alte articole, așa că poți să urmărești blogul sau să te abonezi cu un click aici și nu uita să confirmi abonarea (uneori trebuie să verifici și folderul Spam).

evomag.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.