Recomandari accesorii foto – 6 produse cu reduceri de pina la 50%

Parcă odată cu temperaturile ridicate au apărut și promoțiile la accesoriile foto. Astăzi îți prezint 6 recomandări accesorii foto, care au reduceri de până la 50%

poza vechi aparate foto targ recomandarii accesorii foto
recomandari accesorii foto

Uneori accesoriile foto te pot ajuta să obții imagini mai interesante sau îți pot ușura activitatea creativă. În plus pentru fiecare ”scenariu” de fotografiere este nevoie de echipmanet diferit. Există însă, pe lângă aparatul foto în sine, o serie de accesorii a căror utilitate este oarecum universală.

6 recomandari acesorii foto pe care orice fotograf, indiferent de nivel, ar trebui să le aibă în geanta sau rucsacul foto

1. Acumulatorii

cipa acumulator aparat foto poze
acumulatori aparate foto

Pana de curent este reală și tare neplăcută. Am trecut și eu o dată prin așa ceva, astfel că m-am învățat minte, iar acum încerc să am la mine suficienți acumulatori care să-mi permită să fac un număr dublu de fotografii decât anticipez pentru respectiva zi. Acest aspect este valabil și pentru acumulatorii pentru blițuri sau alte accesorii.

Promoții acumulatori CanonNikonSonyPanasonicOlympus

Iar pentru alte modele sau acumulatori externi verificați și la emag sau la ishoot

2. Carduri de memorie de rezervă

Sony SF-G 32GB poza card memorie SD rapid performant rezistent recomandari accesorii foto
Sony SF-G 32GB card memorie rapid si rezistent

Cardurile de memorie pot fi rapid ocupate cu imagini, mai ales când sunteți în vacanță, dar ca orice dispozitiv electronic pot avea probleme. Astfel este o bună idee să aveți la voi cel puțin un card de memorie de rezervă.

Pont:
La achiziționarea unui card de memorie, pe lângă capacitate, este foarte importantă viteza de scriere pentru ca acesta să țină pasul cu aparatul atunci când fotografiezi în rafală sau la video 4K.

Promoțiile la carduri de memorie pot fi verficate la F64 – la emag – la photosetup

3. Bliț pentru patina aparatului foto

Sony HVL-F60RM blit wirless bounce cashback recomandari accesorii foto
Sony HVL-F60RM – blit wireless cu mecanism bounce

Uneori lumina naturală nu este suficientă, astfel un bliț pentru patina poate fi o soluție bună. Față de blițul integrat, dacă este este prezent, blițul pentru patină are câteva avantaje importante:
→ este mai puternic
→ poate fi orientat în direcții diferite
→ unele modele de blițuri pot fi controlate/declanșate de la distanță (ca de exemplu Nikon SB-5000 sau Sony HVl-F60FRM Wireless sau modelul Canon Speedlite 430EX III RT Wireless TTL)

Promoția la blițurile Canon poate fi verificată aici – pentru Nikon aici pentru Sony această pagină iar Panasonic și Olympus aici

Dacă ai nevoie de blițuri de studio verifică ofertele de la Photosetup

Citește și: Accesorii pentru vlogging cu smartphone. Aplicatii pentru live streaming

4. Kit de curățare

curatare dslr recomandari accesorii foto
kit curatare senzor – recomandari accesorii foto

Ar trebui să fie evidentă utilitatea prezența în trusa foto a unui kit de curățare. Dar ca să înțelegi și mai clar de ce este bine să ai la tine un kit de curățare îți prezint eu mai jos o fotografie cu pete de praf pe senzorul unui mirrorless (acest tip de aparat pare predispus să ”atragă” praful)

pete praf senzor sony a6600 mirrorless
pete praf senzor mirrorless

În cazul de față, acele pete pot fi ușor șterse în Gimp sau alt program de prelucrare foto, dar de ce să pierdeți timp cu așa ceva, când un kit de curățare poate îndepărta mai simplu problema.

În principiu un kit obișnuit conține: o lavetă de microfibră, soluție de curățare fără alcool și o pompă de aer. Acestea sunt minimul necesar pentru întreținerea echipamentului optic. Utilă poate fi o pensulă sau un lens pen

Reducerile la produsele pentru curățat aparate foto si obiective pot fi verificate la f64 sau la photosetup sau la ishoot

Citește și: Sugestii cum sa dezinfectati aparatul foto sau un smartphone

5. Telecomandă

Telecomanda cu cablu Canon TC-80N3 recomandari accesorii foto
Canon TC-80N3 telecomanda – recomandari accesorii foto

Telecomanda sau declanșatorul pentru aparatul foto (verificați dacă puteți folosii așa ceva cu aparatul vostru) este utilă pentru expuneri lungi prin eliminarea vibrațiilor generate de apăsarea pe butonul de declanșare sau în realizarea unor selfie-uri. Dacă vreți să realizați time-lapse sau expuneri multiple, ideal pentru star trails sau pentru simularea expunerilor lungi prin suprapunerea mai multor cadre, utilă poate fi o telecomandă cu intervalometru

Ofertele pot fi verificate la f64 sau la ishoot

6. Cititorul de carduri

poza Kingston FCR-HS4 card reader cititor carduri USB 3.0 recomandari accesorii foto
Kingston FCR-HS4 – cititor carduri USB 3.0

Un cititor de carduri se va dovedi foarte de util pentru orice pasionat de fotografie, fiind mult mai comod și rapid să își copiezi / salvezi în acest fel fotografiile sau clipurile video, decât să conectezi camera la un laptop sau pc. Eu folosesc modelul Kingston FCR-HS4 (review) și până în prezent nu am avut probleme cu el.
Unele modele de cititoare de carduri sunt foarte compacte, ușor de transportat în geanta foto

Promoții găsiți la f64 sau la emag

books-express.ro

Cred că aceste recomandari accesorii foto pot fi folosite ca inspirație dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru un fotograf!

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

PS: Dacă îţi sunt utile recomandari accesorii foto poţi susţine blogul cumpărând produsul dorit direct din link-urile sau bannerele din articol. Voi primi un mic comision din valoarea comenzii. Acest lucru nu afectează în nici un fel prețul plătit de tine. Îţi mulţumesc pentru suport!

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.