Photoshop Camera aplicatie gratuita pentru editarea fotografiilor direct din camera telefonului

Photoshop Camera este noua aplicație lansată de Adobe, destinată în primul rând celor celor care nu se pricep la editarea fotografiilor în Photoshop, dar doresc să retușeze fotografiile într-un timp scurt și fără prea mare efort.

Photoshop Camera aplicatie gratuita modificare poze telefon mobil tableta
Adobe Photoshop Camera – aplicatie gratuita modificare fotografii in timp real

Pentru cei care nu se pricep la editat fotografii, Adobe a realizat aplicația Photoshop Camera prin care nu mai trebuie să retușezi o imagine după ce o capturezi, ci poți să o modifici chiar înaite să apeși pe butonul declanșator al camerei foto de la smartphone.

Potrivit Adobe, noul app este o alternativă ușor de utilizat pentru aplicațiile convenționale de de editare foto, precum Photoshop și Lightroom

Noua aplicație pentru camera foto folosește inteligența artificială (AI) pentru a face toată munca complexă în locul tău. Nu e vorba doar de pus filtre pe care le poți aplica înainte să faci fotografia, ci îți permite și lucruri mult mai compleze. De exeplu, poți înlocui părți ale fotografiei, în timp ce încă te ocupi de încadrarea acesteia.

ishoot.ro

Photoshop Camera este disponibil pe Android și iOS. Vestea bună e că nu este necesar un abonament Adobe Creative Cloud plătit pentru a o folosi.

Totuși aplicația nu funcționează pe toate telefoanele. Pe Android, îți trebuie Android 9, recomandat chiar Android 10 și deocamdată funcționează doar pe Google Pixel (Pixel 3/XL, Pixel 4/XL), Samsung (Samsung S9/S9+, Samsung S10/S10+/S10 5G, Samsung Note 9, Samsung Note 10/10+/10, Samsung Galaxy S20 5G/S20+ 5G/S20 Ultra 5G) și One Plus (One Plus 6/6T sau mai noi).

În cazul dispozitivelor cu iOS, trebui să ai fie versiunea iOS12, fie iOS13 și telefonul tău să fie un iPhone 6s sau restul modelelor mai noi.

Ce poți face cu aplicația Photoshop Camera

De ceva timp Adobe a realizat un sistem de inteligență artificială, numit Sensei, iar noua aplicație se folosește de acesta pentru a te ajuta să-ți îmbunătățești fotografiile aproape în timp real.

aplicatie gratuita modificare poze telefon mobil
editare foto – telefon mobil

Cu ajutorul Sensei, aplicația poate separa în mod automat subiecții din imagine, permițând estomparea, îmbunătățirea, corectarea culorilor sau chiar schimbarea completă a fundalurilor.

filtre foto efecte poze telefon mobil Photoshop Camera
imbunatatire fotografii telefon mobil

Astfel, noua aplicație este ideală pentru cei care nu au timpul necesar să editeze fotografii și mai ales pentru cei care nu știu să folosească Photoshop-ul.

Citește și: 5 carti electronice gratuite despre fotografierea cu telefonul mobil

Din câte am înțeles eu din prezentările Adobe, când deschizi aplicația Photoshop Camera pentru prima oară, aceasta începe imediat să analizeze fluxul live de pe camera smartphone-ului tău și să aplice îmbunătățiri în timp real, chiar înainte să apeși pe declanșator. Poate să îți sugerează care filtre pot fi utilizate cel mai bine pentru a îmbunătăți fotografia.

Un alt exemplu îl reprezintă un selfie. Pentru asta, aplicația îți va arăta sugestii pentru mai multe filtre de iluminare, pentru a te face să arăți mai bine.

De asemenea, atunci când faci o fotografie în care se vede și cerul, de exemplu, poți aplica o serie de filtre doar pe cer, făcându-l fie senin, înnorat, ploios, plin de nori etc.

aplicatie gratuita modificare cer fotografii smartphone Photoshop Camera
modificare cer

Poți modifica cu Photoshop Camera inclusiv poze existente în memoria telefonului, aplicația selectând automat filtrul de imagine potrivit. Sunt prezente și câteva reglaje manuale, cum ar fi ajustarea expunerii, contrastul sau saturația de culoare.

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “Photoshop Camera aplicatie gratuita pentru editarea fotografiilor direct din camera telefonului”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.