Poze de la prima editie din Bucuresti a Road Grand Prix

Duminica, 10 august, in jurul Casei Poporului din Bucuresti a avut loc prima editie a concursului de ciclism pe sosea: Road Grand Prix.

Road Grand Prix ciclism
Road Grand Prix – Casa Poporului

In pofida caldurii sufocante la concursul de ciclism pe sosea s-au prezentat citeva sute de biciclisti, de toate virstele, atit baieti cit si fete.

palatul parlamentului traseu ciclism
Road Grand Prix Palatul Parlamentului

Circuitul Road Grand Prix este initiat de fostul campion national si castigator de etapa in Turul României, Alexandru Ciocan.

alex ciocan Road Grand Prix
Alexandru Ciocan

Etapa din jurul Palatului Parlamentului a constat in parcurgerea unui traseu de aproximativ 3km pe durata a 90 minute (la categoria amatori) si 75 minute la categoria profesionisti. Timpul a fost scurtat din cauza caldurii tot mai mari.

concurs ciclism
concurs ciclism

Oricum eu am fost impresionat de faptul ca atit la categoria amatori cit si la profesionisti, erau multi ciclisti care mergeau cu viteza foarte mare (pentru o bicicleta). Se simtea asa o adierea de vint cind trecea plutonul fruntas, care nu prea incetinea nici la urcare.

fete bicicicliste
fetele

Am incercat sa si filmez:

Din pacate finalul l-am cam ratat pentru ca m-au derutat citiva biciclisti, nu eram sigur daca ei sunt primii sau ultimii!, dar mai ales din cauza unui cameraman nepriceput de la Digi Tv, care s-a bagat in fata tuturor cu citeva secunde inaninte de finish.

finish concurs ciclism pe sosea
final

Cameramanul respectiv nu numai ca a stricat poza celor care eram acolo pe pozitie de citeva minute si aliniati ca sa nu ne incurcam, dar nu cred ca el a apucat sa filmeze finalul pentru ca a venit cu 2-3 secunde inainte de final. Din ce am observat eu cei mai slabi pregatiti cameramani, cei mai nesimtiti cameramani sunt la Digi24. Sunt citeva exceptii acolo, dar din pacate prea putine!

ro.kvantumsport.com/

Rezultatele concursului de ciclism sunt afisate pe site-ul www.roadgrandprix.ro
Ocupantii podiumurilor la toate categoriile au primit premii in bani, echipamente sportive si produse din partea unor sponsori. S-au acordat si cateva premii speciale celor mai tineri si mai varstnici concurenti.

Mai multe poze (140 mai exact) de la Road Grand Prix Bucuresti 2014 pot fi vazute la Galeria Foto. Pozele si filmarea au fost realizate cu aparatul de fotografiat Sony A77 II.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

4 thoughts on “Poze de la prima editie din Bucuresti a Road Grand Prix”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.