Salonul artistilor fotografi din Bucuresti

1. Salonul artiştilor fotografi din Bucureşti este organizat şi patronat de Asociaţia Artiştilor Fotografi din România (AAFR). La el pot lua parte toţi artiştii fotografi membrii AAFR sau nu, care au domiciliul stabil în Bucureşti sau în localităţile limtrofe.
2. Salonul este parte integrantă a Festivalului Naţional cu participare internaţională “ Luna Fotografiei din România”, organizat de AAFR sub auspiciile Federaţiei Internationale de Artă Fotografică (FIAP) şi sub patronajul Ministerului Culturii si Patrimoniului Naţional.
3. Vernisajul salonului va avea loc în data de 12 ianuarie, 2012, ora 18, in holul Palatului Camerei de Comerţ si Industrie a României cu sediul in Bucuresti, blv Octavian Goga nr 2.
4. Directorul salonului este Eugen Negrea, vicepresedinte si secretar general al Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania.
5. Fiecare artist fotograf este invitat să participe cu maximum 3 fotografii, alb-negru sau color, format 30 x 40 cm sau 30 x 45 cm. Nu este impusă nicio temă sau modalitate de realizare a lucrarilor. Directorul salonului isi rezerva dreptul de a selectiona lucrarile primite in cazul in care numarul lor depaseste capacitatea spatiului expozitional.
6. Nu se percepe taxă de participare. Toate costurile salonului vor fi suportate de catre Asociaţia Artiştilor Fotografi din România.
7. Lucrările vor avea înscrise pe verso: numele si prenumele autorului, numarul de ordine acelasi ca cel inscris pe borderoul de participare, titlul lucrării, adresa de mail sau numărul de telefon. Participanţii la salon garantează că deţin în totalitate drepturile de autor conform prevederilor Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe pentru fotografiile trimise si sunt proprietarii de drept ale acestora. Organizatorul pot folosi fotografiile înscrise în salon doar pentru mediatizarea acestuia, realizarea afişului fără a plati drepturi de autor pentru lucrările mediatizate în mass-media.
8. Lucrările, ambalate corespunzător, se trimit prin postă sau se înmânează personal la adresa:
Eugen Negrea
Str. Dr. Turnescu nr 6
Sector 5
050467 Bucuresti
Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon: 0722 568 926 sau prin e-mail la adresa: eugen.negrea@aafro.ro
9. Ultimul termen de primire a lucrărilor este 20 decembrie 2011. După închiderea salonului, ele vor fi returnate autorilor.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.