SanDisk va lansa stick-ul wireless Connect

Cautam niste informatii despre declansatoarele wireless, astfel am aflat de ultima “jucarie” USB produsa de SanDisk si anume stick-ul wi-fi Connect.

tik-ul Wi-Fi Sandisk Connect
SanDisk Connect Wireless Stick

Asa cum indica si numele, Connect Wireless, stick-ul produs de SanDisk nu este doar o memorie USB, al are si o functie ce s-ar putea sa fie utila unora dintre noi.

Stik-ul Wi-Fi Sandisk Connect permite conectarea a pina la trei dispozitive compatibile: o camera foto, un smartphone si un laptop, astfel incat fotografiile si videoclipurile inregistrate cu oricare dintre ele vor fi transmise catre celelalte.

SanDisk Connect Wireless Stick
SanDisk Connect WiFi Stick

Bineinteles fisierele transferate de pe dispozitivele amintite pot fi stocate si in memoria stick-ului. SanDisk Connect Wireless Stick va fi livrat incepind cu august, la preturi intre 36 si 100 Euro si va avea capacitati intre 16 si 128 GB.

SanDisk Connect WiFi Stick
SanDisk Connect WiFi Stick

Pentru a folosi un Connect Wireless Stick, utilizatorul va trebui sa foloseasca si aplicatia (app) dedicata, care poate fi descarcata gratuit de pe Google Play sau App Store.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.