Sony a câștigat 3 premii iF Gold și 23 de premii iF Design

Camera foto Sony Cyber-shot RX10, tableta PC VAIO Tap11 și televizorul 4K BRAVIA X9 au fost produsele Sony premiate cu aur pentru cel mai bun design.

televizor BRAVIA X9000A  4K LED HD TV
BRAVIA X9000A 4K LED HD TV

Sony a primit 26 de premii iF Awards, dintre care trei sunt distincții de aur, în cadrul prestigiosului concurs internațional, iF Design Awards. Cele trei premii de aur validează excelența Sony în domenii diverse, de la surprinderea amintirilor cu ajutorul camerei foto, la crearea de conținut pe tabletă și plăcerea de a viziona fotografii și filme la rezoluție 4K pe ecranului televizorului.

Mai jos sunt câteva din observațiile juriului, pentru fiecare din produsele Sony care au câștigat aurul.

iF Gold Awards 2014
Seria BRAVIA™ X9000A | 4K LED HD TV

“În acest caz, întâlnim o reducere perfectă a formatului pentru acest tip de produs: televizor cu ecran plat. Produsul are o estetică impresionantă, un format generos și boxe integrate. O dată pornit, televizorul impresionează prin efectele sale. Fiecare margine, fiecare suprafață este perfect proiectată și lucrată.”

Categoria: 03. audio / video
Compania/producător: Sony Corporation, Tokyo/Japan

DSC-RX10 | Digital Still Camera

Sony RX10 este camera care seamănă cel mai mult modelelor DSLR anul acesta. Carcasa are linii incredibil de fine și utilizarea camerei este intuitivă. Nu se găsesc funcții inutile. Produsul convinge prin forma strictă, puternică și design-ul cu detalii clare.”

bridge sony rx10
Sony RX10

Categoria: 03. audio / video
Compania/producător: Sony Corporation, Tokyo/Japan

VAIO Tap11 | Tablet PCT

“ Această tabletă-PC ne-a cucerit pentru că reflectă maturitatea brandului care continuă să inoveze printr-un design consistent, coerent și cu materiale de calitate, excelenta atenție la detalii și execuția simplă și curată.”

tableta VAIO Tap11
VAIO Tap11

Categoria: 05. computer
Compania/producător: Sony Corporation, Tokyo/Japan

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.