Sony HD-SP1: hard disk extern de 1TB rezistent la socuri

Sony își extinde gama de HDD-uri prin lansarea unui nou model high-end cu capacitate de 1TB, rezistent la șocuri. Datorită carcasei de protecție din cauciuc și a designului robust, HD-SP1 poate stoca datele în siguranță, chiar și în condiții extreme, cum ar fi filmarea unui documentar într-o pădure tropicală sau o expediție montană.

Sony HD-SP1 hard disk extern rezistent la socuri, praf stropi de apa
Sony HD-SP1 – hard disk extern

De încredere și durabil

Noul hard disk extern Sony dispune de o carcasă cauciucată durabilă, rezistentă la stropire (IPX2), praf (IP5X) și căzături. Hard disk-ul rezistă la căzături de până la 1,2 metri, protejând datele de daune în condiții extreme. Durabilitatea HDD-ului HD-SP1 facilitează salvarea fișierelor indiferent de mediul în care este folosit, în timp ce dimensiunile reduse permit transportarea cu ușurință a fișierelor.

poza Sony HD-SP1 HDD extern rezistent la socuri
Sony HD-SP1 – HDD extern rezistent la socuri

Software și tehnologii noi

Caracteristicile de securitate și software-ul le garantează utilizatorilor transferul de date rapid și sigur, atunci când sunt în mișcare. Noul software “Backup Manager 2.0” dispune de o funcție hibridă de backup. Astfel, funcția de back-up automat se activează atunci când hard disk-ul este conectat, salvând proiectele importante ale utilizatorului fără ca acesta să depună un efort suplimentar. Atunci când hard disk-ul nu este conectat, software-ul compatibil cu serviciile de cloud precum Dropbox și Google Drive poate salva temporar fișierele în cloud, asigurând stocarea informațiilor în condiții de siguranță maximă.

poza sony HD-SP1 hdd extern rezistent
Sony HD-SP1

Alte caracteristici ale software-ului includ Password Protection Manager, dedicat maximizării securității și Data Transfer Accelerator, care permite salvarea și stocarea rapidă a tuturor datelor (500MB în 7 secunde) pe hard disk-ul de 1TB.

Vă recomand să citiți: Recomandari sisteme de backup pentru fotografiile digitale

HD-SP1 este o opțiune rapidă și sigură de stocare a informațiilor, pe fondul durabilității și a caracteristicilor de securitate, dar și a conectării prin USB de mare viteză. Noul HDD extern HD-SP1 este disponibil din luna octombrie 2015 în culoarea albastru regal, la un preț recomandat de 499 de lei.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.