Sony ZV-1 „Cea mai bună cameră de Vlogging a anului” la EISA 2020

Sony sărbătorește succesul la EISA 2020, în special pentru premiul „Cea mai bună cameră de Vlogging a anului”, respectiv modelul ZV-1.

sony zv-1 camera vlogging eisa 2020
Sony ZV-1 – cea mai buna camera de vlogging – EISA 2020

Sony anunță câștigarea a cinci premii din partea Expert Imaging and Sound Association. EISA este recunoscută oficial pentru experiența în materie de tehnologie pentru consumatori, iar Sony are onoarea de a fi primit recunoșterea pentru patru produse Digital Imaging, incluzând două obiective, două camere dar și flagship-ul mobil Xperia 1 II, produse care au primit cele mai râvnite premii pentru 2020-2021.

CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE VLOGGING EISA 2020-2021

Sony Vlog Camera ZV-1

poza aparat foto compact Sony ZV-1 video
aparat foto – creatori de continut video

Camera compactă și inovatoare este concepută special pentru creatori de conținut și vloggeri și oferă înregistrare 4K și S-Log gamma, dar și funcționalități ușor de folosit precum un Comutator de Bokeh și o Setare pentru Prezentarea de Produse. Microfonul încorporat direcțional, de ultimă generație, cu 3 capsule, vine în pachet cu protecție împotriva vântului pentru înregistrări în aer liber, dar se poate folosi și un microfon extern prin jack-ul dedicat sau prin intermediul patinei cu interfață multiplă pentru accesorii.

f64.ro

ZV-1 este, de asemenea, o cameră foto excelentă, cu un sistem AF rapid și ecran LCD versatil care pivotează. Împreună cu grip-ul opțional care beneficiază de o telecomandă wireless încorporată și care poate fi folosit ca tripod, ZV-1 este o unealtă excelentă care permite vloggerilor să creeze conținut cu ușurință.

CEA MAI BUNĂ CAMERĂ FULL-FRAME AVANSATĂ EISA 2020-2021

Alpha 7R IV

Sony A7R IV poza aparat foto mirrorless 61 megapixeli
Sony A7R IV

Alpha 7R IV de la Sony este prima cameră mirrorless full-frame care beneficiază de o rezoluție incredibilă de 61 de milioane de pixeli[i]. De asemenea, beneficiază de unul dintre cele mai bune sisteme de auto-focus din industrie, inclusiv Real-time Tracking pe bază de AI (Urmărire în timp real pe bază de inteligență artificială) și Real-time Eye AF (Autofocalizare pe ochi, în timp real). E posibilă fotografierea în rafală cu până la 10cps[ii] cu AF și AE, atât cu obturatorul mecanic, cât și electronic. Datorită stabilizatorului încorporat cu eficacitate pe 5 axe, imaginile mișcate sunt reduse la minim. Cu vizorul electronic foarte clar și procesorul BIONZ X™ extrem de rapid, această camera este un dispozitiv de încredere, capabil să ofere versatilitatea pentru fotografie în orice situație, la cele mai înalte standarde.

CEL MAI BUN TELEOBIECTIV CU ZOOM EISA 2020-2021

FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

Sony FE 200-600mm f/5.6-6.3 G OSS test sony a9 review
Sony FE 200-600mm f/5.6-6.3 G OSS – Sony A9

Acest ultra teleobiectiv cu zoom va fi apreciat de cei care iubesc natura, sporturile sau fotografia în aer liber, dar care nu vor obiective grele. Review-ul meu pentru zoom-ul Sony FE 200-600mm poate fi citit aici.

Teleobiectivul zoom este foarte accesibil și ușor pentru clasa lui, dar livrează o acuitate foarte bună chiar și la o deschidere completă a diafragmei, ceea ce este foarte important pentru un obiectiv care va fi folosit între 400mm și 600mm.

Autofocus-ul este foarte rapid, iar inelul de zoom se mișcă fluid de la 200mm la 600mm fără a modifica lungimea sau echilibrul obiectivului, lucru care îl face foarte ușor de folosit[iii].
Focala maximă poate fi extinsă și mai mult cu teleconvertoarele de la Sony 1.4x și 2.0x, menținând capabilitățile complete de autofocus.

CEL MAI BUN OBIECTIV SUPER-ANGULAR EISA 2020-2021

FE 20mm F1.8 G

Sony FE 20mm F1.8 G poza obiectiv fix performant montura e
Sony FE 20mm F1.8 G

Sony FE 20mm F1.8 G este un obiectiv excepțional, compact și ușor, care oferă imagini extrem de clare în toate zonele cadrului, chiar și la f/1.8. Design-ul optic beneficiază de elemente asferice avansate și sticlă cu dispersie foarte mică pentru o calitate excepțională a imaginii de la un colț la altul al cadrului, cu distorsiuni minime și suprimând aberațiile cromatice. Diafragma cu 9 lame permite fotografilor să creeze imagini fantastice cu un fundal neclar. Două motoare liniare XD (cu dinamică extremă) garantează focalizare silențioasă, foarte rapidă și precisă, în timp ce distanța de focalizare minimă de 19cm (18cm în modul de focus manual) poate fi folosită pentru gros-planuri dramatice.

Citește și: Sony GP-VPT2BT – noul grip cu functie de telecomanda wireless

CEL MAI BUN SMARTPHONE MULTIMEDIA EISA 2020-2021

Xperia 1 II

poza telefon mobil violet Sony Xperia 1 II
Purple

Xperia 1 II de la Sony este un dispozitiv multimedia creat special pentru fotografi, videografi, cineaști, cinefili, audiofili și gameri. Sistemul cu trei camere beneficiază de tehnologie care se regăsește și pe camerele Alpha cu obiective interschimbabile, permițând fotografiere în rafală cu până la 20cps cu Autofocus și auto expunere la fiecare cadru, plus detectarea automată a ochilor și focalizare în timp real pe ochi atât pentru ochii oamenilor, cât și pentru cei ai animalelor[iv].

Citește și: Epson L7160 – Review multifunctional A4 cu imprimanta foto CISS cu 5 culori

Modurile Photography Pro și Cinematography Pro au aceeași interfață ca modelele profesionale de la Sony. Pentru consum multimedia mobil, Xperia 1 II dispune de un display[v] 21:9 CinemaWide 6.5” 4K HDR OLED și o calitate audio excelentă datorită Dolby Atmos – dar și support pentru formatele[vi] immersive 360 Reality Audio. În același timp, gamerii pot conecta un PlayStation®4 DUALSHOCK®4 Wireless Controller[vii] pentru o experiență de joc similară celei de pe console. Această funcționalitate este permisă de platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon 865 5G.

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

[i] Potrivit studiului făcut de Sony pentru camere digitale cu senzor de imagine full-frame în Iulie 2019.

[ii] Până la 10 cps în modul „Hi+” constant și până la 8 cps în modul „Hi” constant. Numărul maxim de cps va depinde de setările camerei.

[iii] Atunci când e atașat la o cameră din seria NEX, ILCE-3000/3500, ILCE-5000/5100, ILCE-7/7R/7S, funcția de autofocus este limitată.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

[iv] E posibil ca pentru anumiți subiecți și în anumite situații focusul să fie imprecis. E posibil să nu funcționeze pentru toate animalele.

[v] Raportul de afișare poate varia în funcție de formatarea conținutului

[vi] 360 Reality Audio necesită o subscripție la un serviciu online de muzică compatibil, iar termeni și condiții, conturi și costuri pot fi aplicate

[vii] DUALSHOCK®4 și suportul XD sunt vândute separat. Compatibilitatea cu anumite jocuri poate să difere

fotostefan

One thought on “Sony ZV-1 „Cea mai bună cameră de Vlogging a anului” la EISA 2020”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.