Trenurile care circula intre Gara de Nord si Aeroportul Henri Coanda opresc in statia Parc Mogosoaia

Urmează stația Parc Mogoşoaia. Trenurile CFR și private între Gara de Nord şi Aeroportul Henri Coandă opresc şi în Mogoșoaia.

tren parc mogosoaia gara de nord bucuresti
tren parc Mogosoaia

Toate trenurile CFR Călători care circulă în intervalul orar 06:00-23:00 spre/ dinspre Aeroportul Henri Coandă au oprire și în punctul de oprire Parc Mogoșoaia.

Ai la dispoziție 56 de trenuri directe CFR Călători din București Nord către Parc Mogoșoaia și retur. La acestea se adaugă și companiile private care operează trenuri pe această rută.

poza tren cfr tren privat gara de nord bucuresti
Actualitate > Social > stiri sociale
Trenuri directe din Bucureşti Nord către Parc Mogoşoaia

Durata unei călătorii cu trenurile CFR de Aeroport pe distanţa București Nord – Parc Mogoșoaia este de 11 minute, iar prețul biletului este de 4 lei.

poza ecran automat bilete cfr gara de nord bucuresti
automat bilet Gara de Nord parc Mogosoaia

Pentru călătoria spre parcul Mogoșoaia, am cumpărat biletul de la un automat de bilete din Gara de Nord, doar că a trebuit să insist, deoarece ecranul tactil (touchscreen) nu prea era tactil! De la aceste automate pot fi cumpărate și bilete dus-întors Gara de Nord-Mogoșoaia.

Citește și: Test InfoSTB – aplicatie gratuita dedicata transportului public din Bucuresti

Trenurile CFR circulă în regim de mers cadenţat, la intervale orare egale, oferind astfel pasagerilor mai multă mobilitate şi un program previzibil al orelor de plecare/ sosire.

În Gara de Nord se află și un centru de vaccinare Covid-19, cu program zilnic de la 8 la 20:

poza centru vaccinare covid 19 gara de nord bucuresti foto
Centru vaccinare Covid 19

Spre parcul Mogoșoaia, în tren erau destul de mulți pasageri. Vagoanele erau curate, aveau prize 220V (nu le-am verificat!). Nu am simțit aer condiționat, dar dimineața a fost acceptabil și fără ”răcoarea” artificială.

poza priza electrica vagon cfr calatori gara de nord aeroport henri coanda
prize electrice vagon CFR Calatori – Gara de Nord – Aeroport

Video călătorie cu trenul din Gara de Nord spre/dinspre parcul Mogoșoaia:

De unde se pot achiziționa bilete de tren pentru stația Mogoșoaia ?

Pentru cei care își doresc să achiziționeze bilete de tren, acestea se găsesc pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la casele de bilete din gară, de la agenții de voiaj CFR Călători, de la automatele de vânzare bilete care aparțin de CFR Călători, precum și în aplicația mobilă CFR Călători mersul trenurilor și bilete online.

statia parc mogosoaia tren fotografie
Statia parc Mogosoaia

Când ajungeți la stația parc Mogoșoaia atenție la coborârea și urcarea din tren, deoarece distanța între peron și tren este destul de mare. În videoclipul meu de mai sus, la minutul 5.30 poate fi observat golul respectiv.

poza statie tren parc mogosoaia cfr
statie tren Mogosoaia

În stația Mogoșoaia nu există casa de bilete. Din grabă m-am urcat în trenul privat și am cumpărat biletul, din nou și tot 4 lei, de la controlor. Posibil ca la CFR Călători biletul poate fi cumpărat de la controlor.

perfect-tour.ro

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

•0219521 – INFO CFR (trafic intern).

•numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/

•în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.

•pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.

•pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.

•la personalul nostru din staţii.

Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

valea doftanei vanzare terenuri 12 euro negociabil

Cred că bucureștenii și turiștii deopotrivă se vor bucura de nouă oprire – parc Mogoșoaia – pe ruta Gara de Nord – Aeroport Henri Coandă.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

2 thoughts on “Trenurile care circula intre Gara de Nord si Aeroportul Henri Coanda opresc in statia Parc Mogosoaia”

  1. In afară de fotografiile sugestive, ce legătură are postarea asta cu blogul tău? Nu te critic, just saying… 🙂 Locuiești în Mogoșoaia?

  2. @Jo – legatura este este mai indirecta! Adica cei care vor sa dea o tura foto sau pur si simplu sa se plimbe prin parcul Mogosoaia, acum pot ajunge acolo cu trenul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.