Valentine’s Day – 3 idei de cadouri pentru pasionatii de fotografie

Valentine’s Day se apropie așa că poate este momentul să citești trei idei de cadouri pentru cineva pasionat de fotografie și/sau călătorii.

poze flori cladire saint tropez franta vacanta calatorie
flori – Saint Tropez – Valentine’s Day idei cadouri

14 februarie este prima ocazie din an de a mai face niște cadouri sau pur și simplu să folosești aparatura/accesoriile foto-video achiziționate de Black Friday, dacă ai cumpărat ceva. Și nu uita vor urma Dragobete (24 februarie), 1 Martie, 8 Martie, etc. , așa că sugestiile mele de acum s-ar putea să-ți fie de folos și atunci !

1. Aparate foto instant Fujifilm Instax

poza aparat foto instant fujifilm instax minion
Fujifilm Instax Minion – Valentine’s Day idei cadouri

Chiar dacă trăim era digitalului, credeți-mă, fotografia printată va fi o surpriză plăcută pentru oricine! Desigur puteți cumpăra o imprimantă foto dedicată cu ajutorul căreia să printații mii de fotografii (de exemplu Epson L7160 review) sau o mică imprimantă foto portabilă (de exemplu modelul Canon Zoemini sau Fujifilm Instax Mini Link), dar cred că veți da ”Lovitura” cu un aparat foto instant! Mai ales că este mult mai ușor să luați aparatul foto cu voi și să printați instantaneu, sau aproape instantaneu, fotografia dorită.

Nu întâmplător am început cu această idee de cadou de Valentine’s Day, veți vedea numaidecât că un astfel de aparat foto poate fi de fapt un cadou pe care să-l folosiți în celelalte două sugestii de cadouri!

Canon Zoemini C aparat foto compact digital imprimanta foto zink Valentine’s Day idei cadouri
Canon Zoemini C – aparat foto instant

Vă recomand să verificați ofertele la aparatele foto instant Fujifilm Instax (pe această pagină sau aceasta) dar și ofertele pentru modelele Canon Zoemini S sau Zoemini C

2. Călătorie

lacatele iubirii poze podul indragostitilor timisoara romania
lacatele iubirii – Timisoara

Călătoriile sunt o bună ocazie să vă bucurați împreună, dar și să folosiți aparatura foto-video din dotare. Poate chiar ce v-am recomandat eu pe aici! Anul acesta Valentine’s Day e vineri, ceea ce înseamnă că puteți petrece un weekend romatic. În funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție poți opta pentru un city break sau o vacanță mai lungă, în țară sau în străinătate.

poza halba bere rosie manastirea mănăstirea Strahov praga
berea rosie si privelistea de linga manastirea Strahov

Ofertele de călătorie sunt numeroase, puteți să le verificați pe această pagină sau aceasta

Reducere Last Minute Valentine’s Day Circuit Dubai & Sharjah din Bucuresti 7 nopti de la doar 399 Euro pe persoana! Verifică detaliile

Super Reducere Last Minute City Break Praga din Bucuresti Februarie – Martie 3 nopti de la 199 Euro/persoana! Verifică detaliile aici sau aici

City break în Praga. Super tarif! Verifică aici sau aici

Acest articol va fi actualizat cu oferte, așa că poți să urmărești blogul sau să te abonezi cu un click aici și nu uita să confirmi abonarea (uneori trebuie să verifici și folderul Spam)

Celor care călătoresc, le recomand/le reamintesc de asigurarea de călătorie și de fiecare dată sper că nu veți fi nevoiți să o folosiți!

cel.ro

3. Zbor cu elicopterul sau cu un avion sau ceva mai liniștit, un zbor cu balonul cu aer cald

poza vion balon bucuresti
vanatoare de baloane

Desigur pentru această recomandare, mai întâi trebuie să te asiguri că persoana cărui îi dăruiești așa cadou, nu are rău de înălțime sau vreo fobie legată de zbor!
De Valentine’s Day sunt disponibile și oferte, promoții mai speciale. Poți să le verifici pe această pagină

Citește și: Think Tank Photo Retrospective 15 – rucsac foto si compartiment laptop

Dacă sunteți genul de cuplu sau măcar pe aproape de Mr. & Mrs. Smith (aluzie la filmul de acțiune) poate ar trebuie să încercați o lecție de tir Aceste lecții de tir fiind disponibile în mai multe orașe din țară.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Sper că sugestiile mele îți vor fi de ajutor să găsiți cadoul potrivit pentru ziua îndrăgostiților, iar dacă aveți și alte sugestii, semnalați-le într-un comentariu la acest articol. De asemenea puteți să ne spuneți și ce v-ar plăcea să primiți de Valentine’s Day.

PS: Dacă îţi sunt utile informaţiile poţi susţine blogul cumpărând produsul dorit direct din link-urile sau bannerele din articol. Voi primi un mic comision din valoarea comenzii. Acest lucru nu afectează în nici un fel prețul plătit de tine. Îţi mulţumesc pentru suport!

fotostefan

2 thoughts on “Valentine’s Day – 3 idei de cadouri pentru pasionatii de fotografie”

  1. Probabil trebuia sa explic nitel aceasta propunere!Nu multe persoane cunosc sau isi dau seama, dar intre tir sportiv si fotografiere exicta cateva elemente comune, ca de exemplu pozitia si modul de a tine arma/aparatul foto si cum se respira!
    Este mai usor de inteles daca mergeti la o lectie de tir sportiv, unde puteti si aparatul foto cu voi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.