Vernisajul expozitiei “Povestiri din Himalaya”

Fotograful Mihai Moiceanu ne-a invitat miercuri, 18 noiembrie 2009, la cafeneaua Dalles din Bucuresti, la vernisajul expozitiei “Povestiri din Himalaya”, rezultat al expeditiei fotografice “Nikon Himalaya Trek”.

Seara a fost deschisa de Radu Niculescu, Brand Manager Nikon Romania, care a amintit traditia Nikon privind implicarea in proiecte de explorare si de cunoastere a altor civilizatii.

Radu Niculescu&Nikon_Mihai Moiceanu

In final a fost amintit si site-ul comunitatii nikonistilor, www.nikonisti.ro, lucul unde puteti afla totul despre expeditia Nikon Himalaya Trek si despre expozitia “Povestiri din Himalaya”.

Dupa cum se vede foarte persoane au umplut cafeneaua Dalles pentru a vedea fotografiile si pentru a urmari diaporama “Povestiri din Himalaya”. Aceasta a cuprins in aproximativ 40 de minute de imagini si sunet toate momentele importante ale expeditiei si experientele inedite ale fotografului din timpul calatoriei.

Povestiri din Himalaya_Mihai Moiceanu_05

Povestiri din Himalaya_Mihai Moiceanu_07

Povestiri din Himalaya_Mihai Moiceanu_06Povestiri din Himalaya_Mihai Moiceanu_02Povestiri din Himalaya_Mihai Moiceanu_01

Cei prezenti au putut intra in atmosfera specifica Himalayei cu ajutorul ceaiului tibetan, specific acelor locuri si al semnului tika, ochiul mintii, care a fost pus pe frunte tuturor invitatilor ca semn de bun venit.

Povestiri din Himalaya_Mihai Moiceanu_08

Expozitia de la Bucuresti va ramane deschisa publicului in perioada 18-27 noiembrie 2009 cu program de vizitare de luni pana sambata intre orele 10.00 – 21.00 si duminica intre orele 10.00-19.00.

fotostefan

One thought on “Vernisajul expozitiei “Povestiri din Himalaya””

  1. Pingback: Fotografie 3 D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.