women’secret 2008

Ca si anul trecut la Plaza Romania a avut loc o prezentare de moda, in cadrul careia au putut fi admirate noile colectii de toamna-iarna 2008-2009.
Sub numele “STYLE UP”, fashion show-ul a reunit noile colectii ale Springfield, Serena, Women’secret, Stefanel, Levi’s si Esprit, colectii disponibile acum in magazinele din Plaza Romania.

Evenimentul a fost prezentat de catre Razvan si Dani, iar directorul artistic al evenimentului a fost Alin Galatescu ( foto, centru).

Razvan,Dani si Alin Galatescu

Machiajul a fost facut de catre specialistii de la The Body Shop, care au realizat machiajele folosind noua gama Nature’s Minerals, iar coafura modelelor a fost realizata de catre Hair Revolution.

In acest sezon, women’secret emana atitudine pozitiva si te invita sa zambesti sincer si spontan, pentru a-ti pune in valoare frumusetea naturala. Liniile de lenjerie intima propuse pentru lunile reci ale acestui an sunt inspirate de cultura japoneza, de estetica vintage si revistele Vogue din anii ’20, precum si de elemente naturale feminine precum penele si florile, care te fac sa simti romantismul si senzualitatea toamnei.

Prezentarea women’secret

Fotografii de la prezentare se gasesc la Galeria Foto.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.