Workshop fotografia de noapte

Revista FOTO–VIDEO Digital organizează workshop-ul: fotografia de noapte „Feeria nopţii în Braşov” – şi va avea loc în perioada 22 – 24 ianuarie 2010.

Acest workshop va fi sustinut de Florin Crisan (redactor-sef al revistei FOTO-VIDEO Digital).

Cursul va cuprinde subiecte variate, de la folosirea blitului sau a filtrelor potrivite pentru acest gen de fotografie si pana la accesoriile necesare (inclusiv pe timp de iarna) si criteriile de alegere ale acestora.

De asemenea, se va pune accent inclusiv pe partea creativa specifica fotografiei de noapte: reguli de compozitie, punerea in valoare a operelor arhitectonice cu ajutorul luminilor si umbrelor, utilizarea iluminatului stradal, plasarea factorului uman intr-un peisaj nocturn de iarna etc.

Seara, dupa cursul teoretic, participantii vor fi invitati la o sedinta de fotografiere in aer liber, care se va desfasura in centrul vechi al Brasovului si care va avea ca scop fixarea cunostintelor teoretice explicate in timpul cursului. Fiecare cursant in parte va fi asistat de lectorul workshop-ului, pentru alegerea corecta a cadraturii si reglarea aparatului foto la parametrii cei mai buni pentru fiecare subiect.

Tarif: 650 – 900 lei
Pentru orice alte informaţii email – sofia.grigore@3dmc.ro sau telefon 0727 318 578, Sofia Grigore

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.