Workshopuri cu tema Fashion in studio

Dynaphos Romania lanseaza, sub numele: “Dynaphos Summer School” o serie de patru workshopuri cu tema Fashion in studio – lucrul cu model.
Lector va fi Ciprian Strugariu, fotograf profesionist si manager Dynaphos Romania.

Workshpul va fi construit dintr-o perspectiva practica si va oferi participantilor un ghid step by step despre cum se realizeaza o sedinta foto in studio. Tematica abordata va fi iluminare de fashion si beauty, vor fi prezentate mai multe scheme de iluminare, corespondente unui stil de fotografie de moda. Fiecare cursant va lucra cu modelul si va experimenta toate setup-urile. Experienta lectorului in fotografia de moda ofera un insight valoros in lumea revistelor glossy.

photosetup.ro

Program:

* prezentarea studioului si a echipamentelor de iluminare (blitzuri si modificatori de lumina, solutii de declansare radio, stative, boom-uri etc)
* explicarea principiilor de baza ale iluminarii de studio
* construirea unui setup de lumina in fuctie de mesajul sau estetica pe care vrem sa o transmitem
* comunicare fotograf-model
* shooting (trei scheme de iluminare – portret (beauty), fashion cu lumina dura si fashion cu lumina soft.); fiecare participant va face fotografii cu modelul pe toate schemele de iluminare.
* analizarea imaginilor obtinute si explicatii pe baza lor
* participantii vor primi o mapa cu schemele de iluminare si o sinteza a teoriei predate in timpul workshopului

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Workshopurile sunt gratuite; numarul de locuri este de 8 pers/workshop. Vor fi 4 editii (29 august, 3 septembrie, 5 septembrie, 12 septembrie); selectia se va face pe baza de portofoliu, asteptam 5 imagini reprezentative si o scurta prezentare (relevanta pentru interesul privind fotografia de studio) pe adresa workshop@dynaphos.ro

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.