M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO noul obiectiv lansat de Olympus

Noul obiectiv Olympus M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO oferă o performanță optică foarte bună pe întreg intervalul de distanțe focale, imagini clare, într-un corp cu dimensiuni compacte și greutate redusă, protejat la intemperii.

Olympus M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO obiectiv mirrorless
Olympus M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO

Obiectivul M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO cu dimensiuni și greutate reduse până la jumătate față de alte sisteme cu obiective interschimbabile, oferă o mobilitatea extraordinară având în vedere că și aparatele foto mirrorless Olympus au dimensiuni destul de reduse.

Configurația optică a noului obiectiv M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO este moștenită de la obiectivul ED 12-40mm F2.8 PRO (testul meu), care este bine recunoscut pentru rezoluția mare.

Amplasarea eficientă a lentilelor speciale la obiectivul M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO a făcut posibil cel mai compact și mai ușor design din lume ce acoperă o plajă focală de la unghi larg 24mm pînâ la telefoto 90mm (în echivalent format 35mm).

Zuiko Digital ED 12-45 obiectiv aparat foto mirrorless Olympus
Zuiko Digital ED 12-45

Obiectivul M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO are o contrucție protejată la praf, stropire și îngheț, cu etanșare în 9 locuri pentru a păstra la distanță praful și ploaia, astfel fotografierea în timpul deplasărilor poate fi lipsită de grija echipamentului foto.

Citește și: Olympus M.Zuiko Digital 9-18mm f4-5.6 ED in test

Valoare fixă a diafragmei pe întreg intervalul de zoom

Amplasarea eficientă a lentilelor asferice și acoperirea ZERO (Zuiko ExtraLow Reflect Optical) – asigură performanțe superioare de reproducere vizuală – reduce drastic aberațiile, efectul de fantomă și reflexiile nedorite pentru a obține o imagine clară, de calitate, cu rezoluție înaltă. Atenuarea pierderii de lumină la marginile imaginilor face posibilă obținerea unei reprezentări vizuale luminoase și clare.

f64.ro

Întrucât valoarea diafragmei este constantă pe întreaga plajă focală, se poate controla cu ușurință expunerea atunci când se face zoom și se înregistrează videoclipuri.

Capabilități macro deosebite cu un factor de mărire maxim de 0.25x (0.5x echivalent în format 35mm)

Pasionații de fotografie macro vor fi încântați să afle că obiectivul Olympus M.Zuiko Digital ED 12-45mm F4.0 PRO are un factor de mărire maxim de 0,25x (echivalent 0,5x în format 35 mm) de-a lungul întregului interval de zoom.
Cea mai apropiată distanță de focalizare este de 12 cm (unghi larg), respectiv de 23 cm (tele), permițând o gamă largă de efecte de fotografiere macro. Sunt posibile diverse efecte macro, cum ar fi Focus Stacking3, prin care se generează o singură imagine în cameră, cu o zonă de clar mare, din primplan până la fundal.

Specificații principale Olympus Zuiko Digital ED 12-45 F4 PRO:

•Montura obiectiv – MFT
•Filet filtru – 58mm
•Nr. lamele diafragma – 7, rotunjite
•Plaja diafragme – F4-F22
•Stabilizare de imagine – Nu
•Greutate – 254 g

Obiectivul Olympus Zuiko Digital ED 12-45 F4 PRO pentru aparate foto Mirrorless cu montura MFT are un pret de 3.099 lei

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.