NPS Romania va curata gratuit obiectivele Nikon cu ocazia Ziua Artei fotografice

Sambata, 11 ianuarie 2013, are loc in Piata Universitatii din Bucuresti o intalnire a nikonistilor, cu ocazia Zilei Artei Fotografice in Romania care va fi celebrata printr-o expozitie de fotografie.

serviciul nps
nikon

Sunteti invitati sa printati cea mai buna imagine realizata de voi pe hartie fotografica (minim A4) si sa participati la o expozitie “fulger”, ce va dura o ora. La sfarsitul acesteia veti putea primi in schimbul fotografiei voastre un voucher NPS Romania (Nikon Professional Services) pentru curatare gratuita a suprafetelor optice de care dispune kitul vostru foto.

Intalnirea are loc sambata, 11 ianuarie, in Piata Universitatii (la statuia lui Mihai Viteazul) incepand cu ora 11:00. Pentru participare anuntati participarea la intalnire pe Forum

Ziua Nationala a Artei Fotografice a fost desemnata in 2010, cand a fost publicata Hotararea de Guvern in Monitorul Oficial. A fost aleasa data 11 ianuarie, pentru ca este ziua de nastere a lui Carol Popp de Szathmary, unul din primii fotografi romani.

Nikon Professional Services (NPS) este un serviciu dedicat fotografilor profesionisti care folosesc echipamente Nikon si care le ofera acestora o serie de avantaje suplimentare. Alte detalii aflati aici.

Va rugam sa

Arata acest articol si prietenilor tai! Sharing is carring! Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.