Acumulator extern A+ 15.000mAh – mini-review

Acumulatorul extern A+ 15000mAh poate fi un accesoriu foarte util celor care petrec mult timp pe afară, iar accesul la o priză este aproape nul. Acest acumulator extern poate fi foarte util și celor care călătoresc sau au un serviciu ce implică multe deplasări.

Acumulator extern A+ 15.000mAh poza baterie externa review
Acumulator extern A+ 15.000mAh – test

Bateria externă A+ 15.000mAh poate fi folosită și pentru încărcarea unei tablete sau a unui aparat foto care se poate încărca prin USB.
Acumulator extern A+, varianta de 15.000 mAh, are două porturi USB, unul de 1A (semnalizat cu un fulger), iar celălalt de 2.1A (semnalizat cu două fulgere).

poza porturi usb Acumulator extern A+ 15.000mAh review test
porturi usb Acumulator extern A+

Portul USB 2.1A este amplasat pe partea cu butonul on/off și ledul pentru prima lanterna. Acest led poate fi aprins printr-o apăsare lungă a butonului on/off.

review Acumulator extern A+ 15.000mAh
USB 2.1A – lanterna LED – buton on/off – baterie externa A+
poza porturi usb Acumulator extern A+ 15.000mAh review pareri
microUSB – USB

Acumulatorul extern A+ 15.000mAh are și o lanterna mai mare, lumină ambientală cu leduri, care pot fi aprinse prin două apăsări scurte a butonului on/off. O apăsare lungă după ce lumina ambientală este aprinsă, reduce puterea luminii.

Lumina ambientală se poate folosii o perioadă îndelungată “cu un singur plin” (folosit continuu timp de 2 ore pe intensitatea mare nu a modificat procentul afișat).

lanterna led Acumulator extern A+ test review
lanterna LED Acumulator extern A+ 15.000mAh
lumina ambientala test Acumulator extern A+ 15.000mAh review pareri
lumina ambientala

Acumulator extern A+ 15000mAh nu are port USB type C, iar garanția este 12 luni.

Citește și: Cardul Revolut folosit in vacanta la New York – SUA

Acumulatorul în sine se încărcă printr-un port MicroUSB. Când l-am primit, el nu era complet descărcat, dacă nu mă înșel era 60% încărcat, iar încărcarea de la 0% la 100% prin USB de 2.4 A a durat aproximativ 13 ore.

poza fotografie ambalaj Acumulator extern A+ 15.000mAh review test
A+ 15.000mAh – baterie externa

Util mi se pare și afișajul electronic LCD pentru capacitatea acumulatorului. Încărcarea de la 99% la 100% durează destul de mult, dar de cele mai multe ori eu nici nu aștept să ajungă la 100%, deoarece am observat că și la 99% acumulatorul extern este util pentru mine.
În momentul în care bateria externă încarcă un dispozitiv, clipește pe afișaj ultima cifră care indică procentul.

cel.ro

Folosesc acumulatorul extern A+ 15.000mAh în excursii sau când am treburi mai multe prin oraș. Cu un acumulator extern A+ 15.000mAh pot încărca telefonul mobil de vreo 7-8 ori (deși rar am fost nevoit să fac asta), dar mai ales pot încărca și aparatul foto compact performant Canon G7 X Mark II (review aici)

poza incarcare aparat foto compact canon acumulator extern
incarcare aparat foto compact Canon G7 X Mark II

De altfel testul suprem pentru acumulatorul extern A+ 15.000mAh a fost vacanța în New York. Fiind zilnic în mișcare prin orașul american, bateria externă mi-a încărcat telefonul mobil în timp destul de scurt dar și aparatul foto, uneori chiar în acealași timp, avantaj prezența celor 2 porturi USB.
Seara când ajungeam la hotel acumulatorul extern avea cam 20-30% din capacitate, dar îl lăsam la încărcat până dimineața, când era 100% încărcat.

poza incarcare telefon lg baterie externa
incarcare telefon mobil acumulator extern

Apropo de Statele Unite al Americii – SUA – ei folosesc alt tip de priză, astfel că util a fost și acest adaptor priză universal de călătorie EU\UK\SUA 1 port USB leisure LX0123

Acumulatorul extern A+ 15.000mAh are în pachet un cablu de 29 cm (din mufă în mufă) cu USB normal la micro USB, dar eu am cumpărat un cablul de 1 m. Nu este furnizat adaptor pentru priză, eu îl folosesc pe cel de la telefonul mobil (cu cablul telefonului sau cel de 1m) sau încarc acumulatorul de la calculator.

poza acumulator extern test review baterie externa
continut pachet

Acumulator extern A+ 15.000mAh – caracteristici generale:

•Conectivitate – MicroUSB
•Model compatibil – Universal
•Material – Plastic
•Lungime – 147 mm
•Lățime – 76 mm
•Înălțime – 22 mm
•Greutate – 310 g

Eu am ales varianta albastră, dar sunt disponibile și alte culori. Poți verifica aici

La data publicării acestui mini-review acumulatorul extern A+ 15.000mAh avea un preț de 90 lei. Pentru preț actualizat poți verifica aici sau aici sau aici

techstar.ro

Recomand acumulator extern A+ 15.000mAh pentru cei care au nevoie de un gadget multifuncțional (lanternă, lumină ambientală și baterie) când sunt în deplasări mai lungi. Autodescărcarea este rezonabilă (nu l-am folosit vreo 2 luni și s-a descărcat foarte puțin). Pentru deplasări scurte util poate fi și ”fratele” mai mic și mai ușor, respectiv A+ 5.000mAh

poza acumulatori externi A+ test review
A+ 15.000 mAh – 5.000 mAh

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

One thought on “Acumulator extern A+ 15.000mAh – mini-review”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.