AeroNautic Show 2017 – foto-video de la spectacolul de pe apa si din aer

Unii dintre cei mai buni piloţi, marinari şi scafandri şi-au demonstrat abilităţile pe Lacul Morii, din Bucureşti, la AeroNautic Show 2017. Dacă doriți să vedeți imagini foto-video de la singurul festival AeroNautic din România, care combină acrobaţiile aeriene cu cele nautice, vă invit să citiți mai departe.

poza avion acrobatie aeriana yak 52 lacul morii bucuresti
AeroNautic Show 2017 – YAK 52 – Lacul Morii, Bucuresti

AeroNautic Show 2017, festivalul care combină acrobațiile aeriene cu cele nautice a atras sâmbătă, 16.09.2017, un public numeros în zona Lacul Morii, cartier Crângași. Sâmbătă a fost o frumoasă zi de toamnă, de altfel dacă ne luăm după temperaturile de 30-33 grade Celsius puteam crede că a fost chiar vară. Dar vremea frumoasă nu a fost singurul motiv pentru ca multe persoane să fie pe digul lacului Morii.

poze fotografii AeroNautic Show 2017 #DigLaculMorii Bucuresti
spectacol aerian – lacul Morii, Bucuresti

Pe durata celor trei ore și jumătate de spectacol publicul a avut ocazia să vadă: exerciții demonstrative realizate de instituții și cluburi de profil printre care enumerăm: Ministerul Apărării Naționale: (Statul Major al Forțelor Aeriene, Statul Major al Forțelor Terestre și, Statul Major al Forțelor Navale), Brigada Specială de Intervenție “Vlad Țepeș” a Jandarmeriei, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, SMURD, Iacării Acrobați, Jurgis Kairys, Clubul de Aeronautică Liberă Timișoara, JetSki FreeStyle Team și Yacht Club Mircea.

poze scafandru jandarmeria romana lacul morii bucuresti exercitiu
exercitiu Jandarmeria Romana – AeroNautic Show 2017

La #AeroNauticShow2017 au fost acrobaţii şi exerciţii foarte interesante dar şi simulări de intervenții-limită. Militarii au făcut exerciţii demonstrative deosebite, de paraşutare pe apa lacului Morii şi evident de recuperare.

activitati-cadou.ro

Militarii au sărit de la peste 2 mii de metri altitudine şi e nevoie de foarte multă precizie şi coordonare pentru că paraşutiştii să aterizeze în apă de pe Lacul Morii.

poze foto parasutisti militari exercitiu AeroNautic Show 2017 lacul morii bucuresti
parasutisti militari – AeroNautic Show 2017 – lacul Morii, Bucuresti
poza foto parasutisti militari AeroNautic Show 2017 #DigLaculMorii Bucuresti
lacul Morii – exercitiu demonstrativ parasutisti militari
poze fotografii parasutisti militari AeroNautic Show 2017 #DigLaculMorii Bucuresti
exercitiu demonstrativ – militari

Vă recomand să citiți și: Aeronautic Show 2016 – poze si impresii

Primul avion biplan de acrobații din România, Skeen Skybolt, a arătat și el ce poate. Parcă anul acesta evoluția Skeen Skybolt a fost mai interesantă decât cea de anul trecut la AeroNautic Show 2016

poza avion biplan Skeen Skybolt AeroNautic Show 2017 #DigLaculMorii Bucuresti
#AeroNauticShow2017 – avion biplan – Skeen Skybolt – lacul Morii

Scurt clip video cu evoluția Skeen Skybolt, pilot Sorin Bochiș:

Cei care au fost prezenți în zona Lacul Morii i-au putut urmări pe “Iacării Acrobați” și pilotul lituanian, Jurgis Kairys în evoluții separate sau reuniți ca și Air Bandits.

poze avioane acrobatii aeriene lacul morii bucuresti #AeroNauticShow2017
#AeroNauticShow2017 – acrobatii aeriene – Iacari Acrobați si Jurgis Kairys

Iacari Acrobați și Jurgis Kairys (avioanele YAK 52 și SU-31) – Air Bandits:

În program era trecută și evoluția elicopterului agricol Kamov Ka-26, pilotat de Valer Novac, dar nu a mai fost prezent. Nu s-a ”motivat” lipsa sau poate nu am auzit eu, fiind la distanță de boxele, care parcă au funcționat cu intermitențe.
Totuși, dacă sunteți curioși, puteți vedea cum a evoluat elicopterul utilitar Ka-26 de la BIAS 2017

poza hidroavionul LA4-200 Buccaneers elicopter IAR Puma Naval
hidroavionul LA4-200 Buccaneers – IAR Puma Naval

În Parcul Crângași au putut fi vizitate zonele special amenajate de categoriile de forțe și diverse structuri ale Armatei, standul de carte cu titluri specifice, expoziția Muzeului Militar Național “Ferdinand I” dedicată Primului Război Mondial.
Au fost prezentate și exerciții practice de detecție și intervenție la un dispozitiv exploziv improvizat. Cei interesați au putut obține informații despre procesul de recrutare și selecție în Armata României.

În parc au fost organizate ateliere interactive de realizare a nodurilor marinărești, cățărare la panoul mobil de alpinism și traversare pe funicular.
Mai multe poze de la #AeroNauticShow2017 pot fi văzute la Galeria Foto

sportmaniac.ro

Aero Nautic Show 2017 a fost cea de-a 13 ediţie la nivel naţional şi cea de-a opta în Bucureşti. Evenimentul a fost organizat de Asociația Aeronautică Română în parteneriat cu Primăria Sectorului 6 și Ministerul Apărării Naționale. Intrarea a fost liberă.

Get Free Blog Post Updates!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.