Am primit Powder Ride Foxtail

Nu prea stau eu pe Facebook, dar totusi am aflat de jocul BMW xDrive Challenge. Acest joc 3D multiplayer este un simulator de condus si ofera posibilitatea “conducerii” modelelor din gama BMW X (BMW X1, BMW X1 Edition Powder Ride, BMW Concept K2 Powder Ride, BMW X3, BMW X5 si BMW X6). Iar daca descoperiti cele 15 monede “Fox Hunter” veti debloca traseul Chase the Fox si daca va aflati printre cei 50 mai rapizi concurenti probabil veti primi aceasta Powder Ride Foxtail:

bmw powder ride foxtail
Powder Ride Foxtail

Jocul 3D BMW xDrive Challenge se gaseste doar pe Facebook si poate fi jucat pe calculator sau pe iPad.

Continutul ambelor versiuni este identic. Versiunea pentru iPad vine insa cu functii de control extinse, inclusiv cu control analog al pedalelor de acceleratie si frana.

bmw xdrive challenge
bmw

Toate traseele din jocul BMW xDrive Challenge 2012 au fost create pe baza unor zone reale. De exemplu, BMW xDrive Village este o imagine reala a satului austriac Otztal, creata in conformitate cu imaginile din satelit si transformate intr-un spatiu 3D virtual prin modulul plug-in al jocului, Unity.

Punctul de pornire al jocului este asa-numita Hub Area, unde jucatorul poate vizita numeroase standuri speciale, printre care si o statie de realimentare, o vopsitorie pentru schimbarea culorii exterioare sau un garaj pentru tuning cu componente si accesorii BMW reale. In premiera, este posibila descarcarea unor cataloage de produse cu mai multe informatii despre ofertele din lumea reala. Jucatorul este invitat si la magazinul de schiuri K2 – aceasta marca este singurul partener oficial al jocului – care ofera o conexiune directa spre site-ul K2.

Cerinte tehnice recomandate:

PC/Mac:
Sistem de operare MS Windows 7 sau OSX 10.6
Procesor: Dual Intel Core 2 cu frecventa de minimum 2GHz
Memorie: 1 GB RAM
Grafica: DirectX 10 SM4.0 Discrete
Pentru a juca pe computer este necesara detinerea unui profil Facebook valid si descarcarea modulului plug-in Unity.

iPad:
Noul iPad cu ecran Retina
Dual-core A6X cu grafica quad-core
Daca se utilizeaza iPad pentru joc, nu trebuie sa ai profil Facebook activ. Totusi, posibilitatea de a participa la anumite competitii din cadrul jocului este limitata.

PS: Si de fapt vroiam sa va spun altceva: vineri, 25 ianuarie a.c., am primit email-ul prin care mi se cerea adresa pentru livrarea Powder Ride Foxtail iar joi, 31.01.2013, am primit coletul.

colet dhl
Colet

Sper ca aceste randuri sa fie citite si de firmele din Romania ce trimit colete cadou si in special de cei de la Eupanels, ce s-au chinuit aproximativ 2 luni sa-mi trimita un mouse cadou si nici macar nu era produsul corect (trebuia sa fie mouse wireless si ei mi-au trimis unul normal cu fir)!

fotostefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.